ENGELLİ KARDEŞLERİN TEKERLEKLİ SANDALYE SEVİNCİ

PALAS AİLESİ TEKERLEKLİ SANDALYE SÜRPRİZİYLE BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Pirsultan Mahallesinde ikamet eden Palas ailesi ziyaret etti. Çocuklarının engelli olması nedeniyle zor günler yaşayan ailenin yüzünü Vekil Koçer ile Başkan Fadıloğlu güldürdü. Ayağa kalkıp yürüyebilmenin umutlarını çoktan tüketen 12 yaşındaki Adem ile 4 yaşındaki kardeşi Emirhan Palas, Vekil Koçer ile Başkan Fadıloğlu’nun tekerlekli sandalye sürpriziyle büyük mutluluk yaşadı. Kendilerine armağan edilen tekerlekli sandalye ile başkalarına ihtiyaç duymadan hareket edebilecek olan çocukların sevinçleri gözlerine yansıdı. Koçer ve Fadıloğlu, engelli kardeşleri kendi elleriyle tekerlekli sandalyeye yerleştirdi.

DUYARLI VEKİLİMİZ İLE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Baba Murat Palas, evin bir köşesinde yatağa bağlı gün geçiren oğullarına serbestçe dolaşabilme imkanı sağlayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Tekerlekli sandalyeyi engelli kardeşlere teslim eden Koçer ile Fadıloğlu, daha sonra aile bireyleriyle bir süre sohbet edip, onların taleplerine kulak verdikten sonra evden ayrıldı.