ENGELSİZ YÜREKLER DÜLÜK'TE BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Engelliler haftası etkinlikleri çerçevesinde birçok program gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi Türkiye’nin her yerinden Gaziantep’e gelen engelli vatandaşları ağırladı. Dülük Tabiat Parkı içerisinde hizmete sunulan Biyolojik Göleti gezen engelli vatandaşlarımız gönüllerince eğlendiler.

GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK

Engelli vatandaşlarımızın Gaziantep’e ziyaretinde katkısı bulunan Ramazan Taşkın; “Engelliler Haftası nedeniyle birçok ilden engelli arkadaşımızla Gaziantep’te buluştuk. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinlik yapmıştık. Ama bu seferki etkinliğimiz çok daha farklı oldu. Engelli arkadaşlarımız bu ziyaretlerinde Gaziantep’te yapılan işlerde kendilerinin de düşünülmüş olmasından dolayı çok mutlu oldu. Ben de bu vesile ile bizlere destek olan ve yapmış olduğu çalışmalarla engelli vatandaşlarımızı da düşünen Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

ARTIK ENGELLİLERİN DE DÜŞÜNÜLÜYOR OLMASI ÇOK GÜZEL

Etkinlik kapsamında ilimize gelen engelli vatandaşlarımız; “ Burada olmaktan son derece büyük mutluluk duyduk. Daha önce de Gaziantep’e geldik. Fakat bu gelişimizde bizim gibi engelli insanlar düşünülerek yollar ve kaldırımlar düzenlenmiş. Eskiye oranla şimdi Gaziantep’i daha çok sevdik. Belediye Başkanımızın sokakları ve kaldırımları engelli vatandaşların daha rahat kullanabilmesi için tekrardan yapılandırması çok güzel. Ayrıca yeni yapılan Biyolojik Gölete hayran kaldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Hep birlikte Biyolojik Göleti gezen engelli vatandaşlar daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.