ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi encümen salonunda gerçekleşen ziyarete Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma görevlisi Hakiye Etgü ve beraberindeki 28 kişilik öğrenci gurubu katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Gıda Mühendisliği'nin önemli bir meslek olduğunu söyledi.

Başkan Fadıloğlu öğrencilerden AR-GE departmanlarına önem vermelerini isteyerek, "Geleceğimiz sizlersiniz" dedi.

Kayseri ile Gaziantep'in kültür olarak birbirine benzediğini dile getiren Fadıloğlu, "Şehircilik adına Kayseri bizden daha önde. Kayseri ve Konya Türkiye'nin planlanmış örnek şehirlerindendir. O açıdan çok şanslısınız. Belediyecilik hizmeti açısından da bizden öndeler. Biz onları örnek almaya çalışıyoruz. Son 7–8 yılda bu konuda baya bir yol aldık" diye konuştu.

İnsanın mutlaka bir hedefinin olması gerektiğini vurgulayan Fadıloğlu, "Başarılı olmak istiyorsanız yaptığınız işi seveceksiniz. Bir işi severek yaparsanız başaramayacağız hiçbir iş yoktur. Hangi üniversiteden mezun olursanız olun kendinizi yetiştirdiğiniz oranda başarılı olursunuz. Stajınızı önemseyin. Bulunduğunuz yerlerde bölümünüzle ilgili mutlaka staj yapın" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu öğrencilerle belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.