ERZİN: HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYORUZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

         

    2009-2010 Süper Amatör Futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan Şehitkamil Belediyespor futbol takımı 5 hafta sonunda 13 puan toplayarak liderliğini sürdürüyor. Sezonun ilk maçında Nizipspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden sarı-siyahlı ekip 5 karşılaşma sonucu sadece bir beraberlik aldı. 5 hafta sonunda rakif filielere 21 gol atan ekip, kalesinde 5 gol gördü.

İŞİN SIRRI DOĞRU ÇALIŞMAK

                Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Erzin, sezon başında son derece iyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını ve çok çalışmanın semeresini aldıklarını söyledi. Futbolcuların antrenmanlarda büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Erzin, “Amacımız 90 dakika mücadele eden bir takım oluşturmaktı. Bunu başardığımıza inanıyorum. Futbolcularımızın hepsi 11’de oynayacak kapasitede. Bu nedenle antrenmanlarda formda olan o hafta formayı kapıyor. Takımdaki rekabet, arkadaşlık üst seviyede. Hal böyle oluncada başarı kendiliğinden geliyor” dedi.

VERİLMEYEN GOLE RAĞMEN HAKEMLERE SAHİP ÇIKTI

                Erzin, son oynanan Şenyurt maçının son dakikasında attıkları bariz golü iptal eden hakem triosu hakkında ise şunları söyledi: “Hakemler elbette hatta yapacaklardır. Biz kasıt aramıyoruz. Söz konusu maçın kaseti elimizde mevcut. İsteyene izletebiliriz. Görüntülerde açıkça görülüyor, oyuncumuz 2 metre geriden giderek golü atıyor. Biz buna rağmen hakemler hakkında bugüne kadar konuşmadık ve konuşmakta istemiyoruz. Ancak, bunlara rağmen kulağımıza gelen “hakemler Şehitkamil’i koruyor” gibi söylemler son derece gülünç kalıyor. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli maç yönetmesi halinde maçların daha zevkli olacağını düşünüyorum. Biz hakemlerimize sonuna kadar güveniyoruz” dedi.