ESKİ DÜLÜK GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


VATANDAŞLA ÇAY SOHBETİ

Şehitkamil Belediyesinin başlatmış olduğu sıfır asfalt, sokak sağlıklaştırma ve kaldırım çalışmaları çerçevesinde alt yapı da dahil olmak üzere yeniden şekillendirilen ve farklı bir görünüme kavuşan eski dülük caddesinde çalışmalar sona erdi. Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu eski dülük caddesinde gezerek vatandaşların nabzını yokladı. Kahvehaneye uğrayıp burada vatandaşlarla çay içen Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlardan övgü aldı.

BU BÖLGENİN SİYASETÇİSİ OLARAK YAPILAN ÇALIŞMALARDAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYDUM

Dülük caddesinin çok eski bir yerleşim yeri üzerinde olduğunu belirten Gaziantep Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar; “ Geçmiş dönemlerde yatırımlar dahi merkezi yerlere yapıldığı için burası baya bir ihmal edilmiş. Muhtarımızın da ifade ettiği gibi yirmi yıldır buraya hizmet yapılmamış. Arada sırada yapılan yamalar yüzünden de cadde kullanılamaz hale gelmiş. Ama burada belediyemiz sayesinde sistemli bir çalışma gerçekleştirilmiş. Cadde kaldırımıyla asfaltıyla modern bir görünüme sahip olmuş. Bu bölgede siyaset yapan biri olarak çok büyük memnuniyet duydum. Sayın Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

20 YILDIR BU CADDE HİZMET GÖRMÜYORDU

Yirmi yılı aşkın bir süredir bu caddede herhangi bir çalışma yapılmadığını ifaden Yunus Emre Mahalle muhtarı Ahmet Gündüz; Bu caddeye hizmet Başkan Fadıloğlu’na nasip oldu. Bu cadde yıllardır ihmal ediliyordu. Sesimizi ne yazık ki bir yetkiliye duyuramadık. Ama sağolsun Başkanımız zamanında bize verdiği sözü tuttu ve cadde şu an eski haliyle kıyaslanmayacak kadar güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.