ESKİ DÜLÜK YENİDEN DİZAYN EDİLİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


DÖRT MAHALLEYİ KAPSAYAN ÇALIŞMALARDA SONA GELİNİYOR

Şehitkamil ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan eski Dülük Caddesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nurtepe, Yunus Emre, Dülük Baba ve Göztepe Mahallelerini kapsayan çalışmalarda alt yapı sorununu ortadan kaldıran Şehitkamil Belediyesi yama tutmayacak haldeki caddede sıfır asfalt çalışmasına başladı. Kalabalık bir ekiple başlanan çalışmalarda eski dülük caddesi en kısa sürede yeni görünümüne kavuşacak.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI DA UNUTMADIK

Daha önce Eski Dülük caddesinde kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılacağının sözünü verdiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “İşe koyulmadan önce fark ettik ki buranın alt yapı konusunda da büyük sorunlarını var. Büyükşehir Belediyesi Gaski ve diğer alt yapı kuruluşları ile koordineli çalışarak bir an önce bitirmeye gayret gösterdik. Alt yapının işin içine girmesi ile işimiz biraz uzadı. Fakat vatandaşlarımız bu konuda gayet duyarlı davrandı. Vatandaşlarımıza bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Şu an bütün alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Sıfır asfalt çalışmalarına başladık. Ayrıca tek tip kaldırım çalışması ve engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla hareket edebileceği düzenlemeleri aynı anda başlattık. İnşallah hem yol hem de kaldırım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ESKİ DÜLÜK BÖYLE BİR HİZMETİ İLK DEFA GÖRÜYOR

Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri Ali Demirbaş ve Mehmet Güçyetmez; “ Caddemiz çok güzel oldu. Yıllardır yaşanan alt yapı ve asfalt sorunumuz Başkanımızın sayesinde artık sona eriyor. Kaldırımlarımız tek tip oldu. Bu cadde de alt yapı ve yol hizmeti yapmak başkanımıza nasip oldu. Bizler yapılan bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Başarılı hizmetlerinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.