ESNAFTAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA PANKARTLI TEŞEKKÜR

ESNAF HİZMETLERDEN MEMNUN

8 Şubat Mahallesi’nde oto tamircilik yapan 8 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun çalışmalarından duydukları memnuniyeti pankartlarla duyurdular. “Yaptığı hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz” yazılı pankartları caddeye asan esnaflar, herkesin dikkatini çekti.  

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL HİZMELERDE BULUNUYOR”

Başkan Fadıloğlu’nun çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren 8 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Celal Demirpençe, “8 Şubat esnafı olarak şuanda belediyemizden çok memnunuz. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun çalışmalarını son derece beğeniyoruz. Belediye başkanımız yoğun çalışıyor. Bunu kimse inkar edemez. Başkanımızın bundan sonrada çalışmalarını bekliyoruz. Bu sebepten dolayı arkadaşlarımızla birlikte pankart asarak başkanımıza teşekkür etmek istedik” dedi.

“BAŞKANIMIZ AYRIM YAPMADAN SORUNLARIMIZI ÇÖZÜYOR”

Belediye başkanımızdan çok memnunuz. Her türlü gereken hizmetleri yerinde ve zamanında yapıyor. 8 Şubat Mahallemizde yapılan asfalt çalışmaları, parklar, halı saha gibi önemli hizmetlerin hepsini de beğeniyoruz. Ayrıca biz esnaflara verdiği destekten dolayı da belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere her konuda çok yardımcı ve destekledi. Başkanımızdan çok memnunuz. Belediye başkanımız daima halkın içinde hiçbir şekilde ayrım yapmadan sorunlarımızı dinliyor. Şehitkamil ilçemize önemli hizmetler kazandırdılar. Bizde bu sebepten dolayı pankartlar asarak memnuniyetimizi herkese duyurduk” diye konuştular.