.jpg)
ESNAFTAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA PANKARTLI TEŞEKKÜR
ESNAF HİZMETLERDEN MEMNUN
8 Şubat Mahallesi’nde oto tamircilik yapan 8 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun çalışmalarından duydukları memnuniyeti pankartlarla duyurdular. “Yaptığı hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz” yazılı pankartları caddeye asan esnaflar, herkesin dikkatini çekti.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL HİZMELERDE BULUNUYOR”
Başkan Fadıloğlu’nun çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren 8 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Celal Demirpençe, “8 Şubat esnafı olarak şuanda belediyemizden çok memnunuz. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun çalışmalarını son derece beğeniyoruz. Belediye başkanımız yoğun çalışıyor. Bunu kimse inkar edemez. Başkanımızın bundan sonrada çalışmalarını bekliyoruz. Bu sebepten dolayı arkadaşlarımızla birlikte pankart asarak başkanımıza teşekkür etmek istedik” dedi.
“BAŞKANIMIZ AYRIM YAPMADAN SORUNLARIMIZI ÇÖZÜYOR”
Belediye başkanımızdan çok memnunuz. Her türlü gereken hizmetleri yerinde ve zamanında yapıyor. 8 Şubat Mahallemizde yapılan asfalt çalışmaları, parklar, halı saha gibi önemli hizmetlerin hepsini de beğeniyoruz. Ayrıca biz esnaflara verdiği destekten dolayı da belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere her konuda çok yardımcı ve destekledi. Başkanımızdan çok memnunuz. Belediye başkanımız daima halkın içinde hiçbir şekilde ayrım yapmadan sorunlarımızı dinliyor. Şehitkamil ilçemize önemli hizmetler kazandırdılar. Bizde bu sebepten dolayı pankartlar asarak memnuniyetimizi herkese duyurduk” diye konuştular.
Haberler
DÜLÜK’TE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
15 TEMMUZ RUHU YENİDEN CANLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP FK TARAFTARLARINA VEFA DOLU JEST
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET’TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK ANTİK KENTİ KAZI ÇALIŞMALARINA ÖNEMLİ DESTEK
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYMENLİ VE AĞAÇLIBOYNO’YA DÜĞÜN ALANI FUTBOL SAHASI MÜJDESİ
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET