EŞREF BİTLİS PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bu kapsamda Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Merveşehir’de bulunan Eşref Bitlis Parkında yenileme çalışmalarına hız verdi.

Çalışmaları Belediye Başkan yardımcılarıyla ve icracı müdürlükle inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Eşref Bitlis Parkının, Rahmet Deresi ve Merveşehir’de bulunan en büyük parklarımızdan biri olduğunu belirterek, parkın yol ile kot farkının düşük olması sebebiyle kötü niyetli insanların barınağı haline geldiğini belirtti.

Başkan Fadıloğlu; “Eşref Bitlis Parkımız 19 Bin m² alana sahip. Parkın yolla arasındaki kot farkı nedeniyle ailelerin gelmediği, kötü niyetli insanların barınağı haline gelmişti. Belediyedeki Mühendis arkadaşlarla oturduk etüt ettik. Bu parkı komple bir elden geçirmek için çalışmalara başladık. İlk önce parkın yolla arasındaki kot farkını kapatıyoruz. Bu çalışmamız bittikten sonra diğer düzenlemelere geçeğiz. Çimlendirme, aydınlatma, yeni oturma grupları, yürüyüş parkuru, kauçuk zeminli çocuk oyun grubu, fitness sistemleri ve kilittaşı döşemesi yapıldıktan sonra Eşref Bitlis Parkımız bambaşka bir görünüme kavuşurken güvenli bir şekilde ailelerimizde buraya gelip dinlene bilecekler” dedi.