EŞREF BİTLİS PARKININ YENİ GÖRÜNÜMÜ VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


7’DEN 70’E HERKESİN UĞRAK YERİ HALİNE GELDİ

Şehitkamil Belediyesi tarafından sosyal hayatın, daha renkli olabilmesi için ilçeye kazandırılan Eşref Bitlis Parkı, genç, yaşlı, aile ve çocukların güzel vakit geçirdiği mekan haline geldi. Daha önceden atıl durumda olan ve yeniden vatandaşın hizmetine sunulan park yeni görünümüyle Merveşehir Mahallesine renk kattı. Eşref Bitlis Parkı’nın yapımına öncelikle alt yapı çalışmalarıyla başlayan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ardından park ile yol arasındaki kot farkını ortadan kaldırmıştı. Ardından yürüyüş parkuru, oturma grupları, çocuk oyun grubu ve yeni ışıklandırma sistemi yapılan park mahalle sakinlerinin kullanımına sunuldu.

 

GECE GÜNDÜZ İNSANLARA GÜVEN VERİYOR

Eskiden yolla arasındaki kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barınağı halinde olan park, artık günün her saati insanların oturup vakit geçirdiği, ailelerin güzel havalarda sabah kahvaltıları yaptığı, genç yaşlı insanların oturup sohbet ettiği ve çocukların gönüllerince eğlendiği bir yer haline gelerek herkesin beğenisini kazandı.

 

VATANDAŞLAR EŞREF BİTLİS PARKINI ÇOK SEVDİ

Boş vakitlerini değerlendirmek için her fırsatta Eşref Bitlis Parkına akın eden vatandaşlar; "Eskiden bu parkın yanından geçerken bile tedirginlik yaşadıklarını fakat yapılan bu hizmet sayesinde artık daha güvenli ve huzurlu vakit geçirdiklerini” belirttiler. Ayrıca böyle bir parkı kendilerine kazandıran Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ettiler.