.jpg)
EŞREF BİTLİS PARKININ YENİ GÖRÜNÜMÜ VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
7’DEN 70’E HERKESİN UĞRAK YERİ HALİNE GELDİ
Şehitkamil Belediyesi tarafından sosyal hayatın, daha renkli olabilmesi için ilçeye kazandırılan Eşref Bitlis Parkı, genç, yaşlı, aile ve çocukların güzel vakit geçirdiği mekan haline geldi. Daha önceden atıl durumda olan ve yeniden vatandaşın hizmetine sunulan park yeni görünümüyle Merveşehir Mahallesine renk kattı. Eşref Bitlis Parkı’nın yapımına öncelikle alt yapı çalışmalarıyla başlayan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ardından park ile yol arasındaki kot farkını ortadan kaldırmıştı. Ardından yürüyüş parkuru, oturma grupları, çocuk oyun grubu ve yeni ışıklandırma sistemi yapılan park mahalle sakinlerinin kullanımına sunuldu.
GECE GÜNDÜZ İNSANLARA GÜVEN VERİYOR
Eskiden yolla arasındaki kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barınağı halinde olan park, artık günün her saati insanların oturup vakit geçirdiği, ailelerin güzel havalarda sabah kahvaltıları yaptığı, genç yaşlı insanların oturup sohbet ettiği ve çocukların gönüllerince eğlendiği bir yer haline gelerek herkesin beğenisini kazandı.
VATANDAŞLAR EŞREF BİTLİS PARKINI ÇOK SEVDİ
Boş vakitlerini değerlendirmek için her fırsatta Eşref Bitlis Parkına akın eden vatandaşlar; "Eskiden bu parkın yanından geçerken bile tedirginlik yaşadıklarını fakat yapılan bu hizmet sayesinde artık daha güvenli ve huzurlu vakit geçirdiklerini” belirttiler. Ayrıca böyle bir parkı kendilerine kazandıran Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ettiler.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAKSİCİ ESNAFINA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YALANGOZ MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ YOLA KAVUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEYRANTEPE’YE ÇOCUK ETKİNLİK MERKEZİ
BAŞKAN YILMAZ, GÖLBUCKS 2’Yİ HİZMETE SUNDU
ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN DEV OPERASYON
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN SANAYİ MAHALLESİ’NDE DETAYLI TEMİZLİK
ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN PERSONELLERE YÖNELİK KİLO-BOY TARAMASI