EV HANIMLARINDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ÖVGÜ

SOSYAL TESİSLER AİLE SICAKLIĞINI ARATMIYOR

Ardı ardına hizmete açtığı sosyal tesislerle Şehitkamil ilçesinin gururu haline gelen Başkan Fadıloğlu, tesislerde açılan kurslardan faydalanan ev hanımlarıyla bir araya geldi. Sosyalleşmenin en belirgin özelliğini taşıyan tesislerde ev hanımları, dikiş, nakış, el beceri kursları, Kur’an, okuma-yazma kursları ile çeşitli seminerlere katılarak hayata bakış açılarını değiştiriyorlar. Sosyal tesisler sayesinde eve hapsolmaktan kurtulan bazı ev hanımları çocuklarıyla birlikte bir aile yuvasını aratmayan tesislerde çeşitli konularda eğitim alıyorlar.

EV HANIMLARI BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Huzurun ve mutluluğun sakin olduğu sosyal tesislerde eğitim almanın çok güzel bir duygu olduğunu söyleyen ev hanımları, bu tesisleri kazandıran Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederek; “Yıllar önce Şehitkamil ilçesine bu kadar güzel hizmetlerin yapılacağını hiç düşünmezdik. Başkanımız sağ olsun hiç durmadan yorulmadan sürekli bizler için hizmet üretiyor. Özellikle hizmete açtığı sosyal tesisler sayesinde eve hapsolmuş biz ev hanımlarını eve bağımlı kalmaktan kurtardı. Sosyal tesislerde tüm kadınlar bir araya gelerek kurslara ve seminerlere katılıyoruz. Aile sıcaklığını aratmayan tesisler sayesinde çok mutlu ve huzurluyuz. Bu sosyal tesisleri kazandıran başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun” dediler.