EV HANIMLARININ SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

HANIM KARDEŞLERİMİZ AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Sergileri gezdikten sonra sergilerle ile ilgili değerlendirme yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan bütün meslek kuruluşlarındaki faaliyetlerin tamamının Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde daha sonra hep birlikte sergileneceğini belirterek şunları söyledi: “Yapılan ürünlerin çok fazla olması münasebetiyle bu gün ilk defa Hanımlar Lokali’nde ve Bülbülzade El Beceri Kursu’ndaki arkadaşlarımızın ürünlerinin açılışını yapıyoruz. Her merkezdeki açılışları ayrı ayrı yapacağız. Tabi ben burada ziyadesi ile mutluyum. Hakikaten buradaki hanım kardeşlerimizin hem becerilerini geliştirmek adına hem aile bütçesine katkı sağlamak adına hem de hobi olarak çalışmak adına çok değişik branşlarda işler yapıyorlar.

VATANDAŞIMIZIN İSTEDİĞİ HER TÜRLÜ FAALİYETLERİ YERİNE GETİRMEYE GAYRET EDİYORUZ

”Yapılan işlerin profesyonelce yapıldığını belirten Fadıloğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Yağlı boya tablolar profesyonel ressamlara taş çıkaracak şekilde. Yine yapılan nakışlar, mefruşatlar, ahşap boyamalar, folyolar, yani aklınıza gelebilecek bütün branşlarda arkadaşlarımız bütün hünerlerini ortaya koymuşlar. Burada pasta kurslarımız da var. Bizim bu tür faaliyetlerimizde özellikle vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda biz bu projeleri hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Buradaki resim kursunda çok büyük bir rağbet gördük. En kısa zamanda da Bülbülzade El Beceri Kursu’nda da resim kursunu yenileyeceğiz. Tabi vatandaşımızın istediği her türlü faaliyetleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Ben bu konuda emek veren bütün hocalarımıza, kursiyer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BEN BU SERGİYİ GURURLA GEZİDİM

Bu tür sergilerin her zaman destekçisi olduğunu ifade eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ise şunları söyledi: “Üniversite olarak, ev hanımlarımızın her türlü etkinliklerinde onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Çünkü ev hanımlarımız bizler için önemli bir potansiyel. Bu sergi de onun somut bir örneğidir. İmkan tanındığında neler yapabileceklerini gösteriyorlar. Ben bu sergiyi gururla gezdim. Buraya emek veren başkanımızı, ev hanımlarımızı tebrik ediyorum.”

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sergiyi açan ev hanımları ise aldıkları eğitimler sonucu çok şey öğrendiklerini ve bu öğrendikleriyle çok güzel eserler yaptıklarını ifade etti. Ev hanımları, kendilerine böyle bir imkan sağlayan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Sergiyi açan ev hanımları, yaptıkları çalışmalardan Başkan Fadıloğlu ve Rektör Özdemir’e hediye etti.