EVİ YANAN AİLENİN YARALARINI BAŞKAN FADILOĞLU SARIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU MAĞDUR AİLEYLE BİREBİR İLGİLENDİ


İlke edindiği sosyal belediyecilik çalışmalarıyla halkın yüzünü güldüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçtiğimiz ay içerisinde elektrik kontağından çıkan yangınla mağdur kalan 14 nüfuslu Göçer ailesini ziyaret etti. Yoksul Göçer ailesine çıkan yangın sonrasında yardım elini uzatan ve yanan evi restore ettiren Başkan Fadıloğlu, evdeki tadilat ve boya işlerinin tamamlanmasının ardından yapılan çalışmaları görmek ve ailenin ihtiyaçlarını öğrenmek için Göçer ailesinin evine gitti. İki odada 14 kişinin yaşam mücadelesi verdiği evde Göçer ailesinin bireyleriyle samimi diyaloglar kuran Başkan Fadıloğlu, eşi askerde olan Göçer ailesinin gelinine maaş bağlanması için talimat verdi.
Aileye imkanlar dahilinde gerekli destek ve yardımları sağladıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu,"Geçtiğimiz ay içinde evde yangın çıkmıştı. Burada Göçer ailesi 10 çocuk, 2 gelinle birlikte yaşıyor. Aileden bir gencimiz askerde. Askerde olan bu gencimizin eşine maaş bağlayacağız. Bu evde yoğun bir nüfus var. Gerekli ihtiyaçları gidermek istiyoruz. Ailemizin yarasını sarmaya çalışacağız" dedi.


YANAN EVİ TERTEMİZ ETTİ VE AİLEYE VERDİ


29 Ekim Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Başkan Fadıloğlu'nun mağdur aileye önemli katkılar sağladığını belirtirken,"Ailemiz, 29 Ekim Mahallesi 75. sokak numara 20'de ikamet ediyor. Evin nüfusu oldukça kalabalık. Bu ailenin mağdur olduğunu herkes biliyor. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Yanan evi tertemiz etti ve aileye verdi. Aynı zamanda aileye çeşitli yardımlarda bulundu. Yardımları hala da sürüyor. Son olarak asker eşine maaş bağlanması için talimat verdi. Artık eşi askerde olan kızımız geçimini başkanımızın temin ettiği maaşla sağlayacak" diye konuştu.


ALLAH BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN


Hurdacılıkla 14 nüfuslu evin geçimini sağlamaya çalışan evin reisi Celal Göçer, Başkan Fadıloğlu'na yardımlarından ötürü hem dua, hem de teşekkür etti. Göçer, "Başkanımız evimizi döşedi. Her zaman yardımları ve destekleriyle yanımızda oldu. Biz başkanımızdan memnunuz, Allah ondan razı olsun" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Sohbet öncesinde evi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, incelemeler sonrasında aile bireylerinin ihtiyaçlarına kulak verdi. Göçer ailesinin sıkıntısıyla dertlenen Fadıloğlu, ihtiyaçların karşılanmasının ardından mahalleden ayrıldı.