.jpg)
EYDİBABA CAMİSİ DUALARLA AÇILDI
Açılış törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ahmet Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şehitkamil İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Eydibaba Camisinin yapımına destek sunan Eydibaba Cami Dernek Başkanı Mustafa Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Açılış töreninde konuşan Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, “Bu camide emeği geçen hayırsever vatandaşımız Mustafa Erkan, cami üzerinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, ustalarından, nakkaşına, hattatına varıncaya kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah, hepsinden razı olsun. Hepsinin varlığından dolayı Rabbimize şükrediyoruz. Allah, bizi daima güzel hizmetlerle meşgul etsin. Güzel işlerle meşgul eden ve meşguliyeti de bereketli olan devamlı olan kullarından eylesin” şeklinde konuştu.
AÇILIŞIN ARDINDAN İLK CUMA NAMAZI KILINDI
Yapılan konuşmanın ardından dualar okunarak açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından caminin yapımına destek sunan Eydibaba Cami Dernek Başkanı Mustafa Erkan’a Şehitkamil Kaymakamı Ahmet Dursun ve Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan kurdele kesimi ile ibadete açılan camide cuma namazı kılındı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI