FADILOĞLU 100 GÜNLÜK HİZMETİ DEĞERLENDİRDİ.

            Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 Basından sansürün kaldırılışının 101. yıldönümü ile hazırlanan pastayı basın mensuplarıyla birlikte kesen Fadıloğlu, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin yaşaması ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini söyledi.

100. GÜNDE SÖZLERLE, YÜZLEŞTİ
           
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 1908 yılından bu yana kutlanan 22 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, Gaziantep’teki yerel ve ulusal basın temcileriyle belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, basın mensuplarının bayramını kutlayarak başlayan Başkan Fadıloğlu, daha sonra “100. günde, sözlerimizle yüzleşiyoruz” başlığıyla hazırlanan slayt gösterimini anlattı.

YIL DÖNÜMÜ PASTASI KESİLDİ
            Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Fadıloğlu, daha sonra gazetecilerle birlikte basından sansürün kaldırılışının 101. yıl dönüm nedeniyle hazırlanan pastayı kesti. Başkan Fadıloğlu ve basın mensupları toplantı sonrasında ise, düzenlenen kokteylde bir süre sohbet ederek, belediye ve basın ilişkilerini konuştular.

ŞEFFAFLIK VE DENETLENEBİLİRLİK ÖN PLANDA
           
100. günde söz verdikleri ve hayata geçirdikleri tüm vaatlerin açılımını yapan Başkan Fadıloğlu, “ Yönetim anlayışında önemli değişiklikler yaptık. Özellikle teknolojik alt yapı konusunda önemli değişimler yaptık. Belediyemizin rutin hizmetleri konusunda ise, vatandaşımıza en hızlı ve sağlıklı hizmeti verebilmenin çabası içerisindeyiz. İhalelerimizden, alımlarımıza ve harcamalarımıza kadar, tüm konularda denetlenebilir bir yapı oluşturduk” dedi.

ELEŞTİRİLER BAKIŞ AÇISINA GÖRE DEĞİŞİR
           
Yapılan hizmetlerle ilgili olarak, her zaman olumlu ve olumsuz eleştiri olmasının doğal olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: “Eleştiriye açığız. Çünkü biz, doğru hizmetin müşterek akıl terazisinden geçen hizmet olduğunu kabul ediyoruz. Bu nedenle basın mensuplarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının yaptığı eleştirileri her zaman dikkate alarak, minimum hatayla görevimizi sürdürmek amacındayız.”