FADILOĞLU: 2010 HİZMET YILIMIZ OLACAK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

  

  Teknolojik alt yapı ve hizmet anlayışındaki yeniliklerden sonra projelere hız veren Şehitkamil Belediyesi, bir yandan Nikah Salonu, Yüzme Havuzu, 1+1 konut ve Dülük mesire alanındaki çalışmaları sürdürürken, diğer yandan ihtiyaç duyulan tesislerinde yapımını sürdürüyor.

    Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2010 yılında ilçede ihtiyaç duyulan tesisleri tamamlayarak hizmete açacaklarını söyledi.           Yeni yılda yeni projelerle gündemde olacaklarını dile getiren Fadıloğlu şunları söyledi: “Daha önce 4 projemizi kamuoyuna anlatmıştık. 1+1 konut, yüzme havuzu, nikah salonu ve dülük mesire alanındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bunların yanı sıra vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine çalışmalarına başladığımız Atatürk Spor Salonu, Yeni Sevgi Mağazası, Göllüce, Beykent ve Beylerbeyi Sosyal tesislerini 2010 yılının ortalarında hizmete açacağız. Halkımızın hizmette önceliği bizimde önceliğimizdir. Bu nedenle yaşamsal alandaki sorunları kaldırmak için öncelikli projelerden başlayarak çalışmaları sürdürüyoruz.”

    Yeni yılda vatandaşlarla daha sık bir araya geleceğine de dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Halkımız ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde olmanın büyük yararlarını görüyoruz. 2010 yılında bu ilişkileri daha da güçlendirerek, katılımcı anlayışla hizmetlere devam edeceğiz” diye konuştu.

    Fadıloğlu, farklı projeleri olan girişimcilerin http://www.sehitkamil.bel.tr/ adresindeki ‘bir projem var’ bölümünden belediye hizmetlerine katkıda bulanabileceklerini de sözlerine ekledi