FADILOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZ, GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAKLAR”
FADILOĞLU, BELKIS GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’Nİ YERİNDE İNCELEDİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önümüzdeki günlerde öğrencilerin kullanımına sunulacak Belkıs Gençlik Kütüphanesi’ni yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah burada eğitim gören çocuklarımız, geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklardır. Bu faydalı hizmeti devam ettirmeye gayret gösteriyoruz.” dedi.
Öğrencilerin akademik başarılarına doğrudan etki eden yatırımlarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başlanan gençlik kütüphanesini önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını söyledi. Toplam 4 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilen kütüphane içerisinde; 200 kişilik okuma salonu, bilgisayar salonu, 2 adet grup çalışma odası ve fuaye alanı bulunuyor.
Yapıyı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler ve Serkan Özatıcı ile birlikte inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu yöndeki çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydetti.
GENÇLİK KÜTÜPHANELERİMİZE BİR YENİSİ DAHA EKLİYORUZ
Yerleşimden önce mahalleye sosyal donatı alanlarını kazandırma hedefiyle çalıştıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gençlik kütüphanelerimize bir yenisi daha ekliyoruz. Belkıs Mahallemiz, Gazikent’in uç kısmında yer alıyor. Alparslan ile Belkıs Mahallesi’nin birleşmiş olduğu noktada çok yoğun bir inşaat çalışması var. Her zaman olduğu gibi yine sosyal donatıları önce yapıp, yerleşimden önce hizmet vermeye çalışıyoruz. Belkıs Gençlik Kütüphanesi de bu bölgedeki gençlerimizin rahat ders çalışabilecekleri bir mekan olarak hizmete alınacak. Bu mimari konsepti de zaten standart hale getirdik. Artık bu konsepte olanın 6.’sını yapmış oluyoruz. Şu anda gençlik kütüphanelerinin bir yenisinin inşaatı Kuzeyşehir’de devam ediyor. Belkıs Gençlik Kütüphanemizde inşaat çalışmaları bitti, temizlik safhasında. İçerinin dekorasyon malzemeleri de geldi. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza hizmet etmeye başlayacak. Bunu çok önemsiyoruz. Özellikle çocuklarımızın konsantre olup, ders çalışabilecek mekanları sunma açısından, içeresindeki kitap sayısından daha ziyade fiziki mekan olarak ders çalışacak bir ortamı onlara sunmak istiyoruz. İnşallah burada eğitim gören çocuklarımız, geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklar. Bu faydalı hizmeti devam ettirmeye gayret gösteriyoruz. Gençlik kütüphanemizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE TRAFİKTE FARKINDALIK PROGRAMI
ŞEHİTKAMİL’İN YÜZÜCÜLERİ MİLLİ TAKIM YOLUNDA
ŞEHİTKAMİL’DE OSMAN ÖZTUNÇ İLE UNUTULMAZ GECE
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRTINA MAĞDURLARINA 20 BİN TL’LİK DESTEK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN YERİNDE HASAR TESPİTİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRTINA SEFERBERLİĞİ
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞUYOR