FADILOĞLU: “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Daha yapacak çok işimiz var. Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, tutamayacağımız hiçbir söz vermedik. Halkımız, çok önemli ve kritik bir tercihte daha bulunacak. İnanıyorum ki halkımız, 23 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi desteklemekten yana tavır koyacaktır” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sabahın erken saatlerinde başlattığı ziyaretlerinin ilkini Gaziantep Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayri Sucu ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Gaziantep Yaş Meyve ve Sebze Hali esnafını ziyaret etti.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun sonraki adresi Fıstıkçılar Sitesi esnafına yönelik oldu. Esnaf ziyaretinin ardından GATEM Toptancılar Sitesi Başkanı Ergün Ciğerli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, sonrasında GATEM Komple Nakliyatçılar Derneği Başkanı Mehmet Vatandaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve Elit Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnaf ziyaretleri sonrasında Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren aile merkezlerinden yararlanan kadınların ürettikleri eserlerden oluşan Hanım Eller isimli serginin açılışını gerçekleştirdi. Şehitkamil Sanat Galerisi’ndeki sergide ürünleri tek tek inceleyen Başkan Fadıloğlu, kadınları ürettikleri eserlerden dolayı tebrik etti ve Şehitkamil Sanat Merkezi’nde atölyelerde eğitim gören kursiyerler ile buluştu. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, son ziyaretini ise Yusuf Aykurt’un evine yaptı.

 

Başkan Fadıloğlu’na ziyaretlerinde; AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, İrfan Çelikaslan, Eyup Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe eşlik etti.

 

HALKIMIZ, İSTİKRAR VE BÜYÜMEYİ DESTEKLEMEKTEN YANA TAVIR KOYACAKTIR

“Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, tutamayacağımız hiçbir söz vermedik.” diyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

 

“Göreve geldiğimiz günden beri yaşanabilir kentler sıralamasında Gaziantep’i nasıl daha yukarılara çıkarabiliriz düşüncesiyle çalıştık. Tabi bu durum imkanlarla doğru orantılı bir durum. Tamamen adalet ilkesinden şaşmadan; teraziyi hassas, dengeli şekilde kullanmak adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Biz; milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için çalışıyoruz. Daha yapılacak çok işimiz var. Ancak kaynakları yerinde ve verimli kullanmak lazım. İnşallah halkımızdan aldığımız destekle daha nitelikli projeleri hizmete geçireceğiz. Bizim göremediğimiz noktaları halkımızla istişare etmek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Halkımızın eleştirilerini, taleplerini dinlemek istiyorum. Bizim yaptığımız işleri anlatmamızdan çok vatandaşımızın gördüğü eksikliklere çözüm üretebilirsek, kendimizi başarılı sayarız. Halkımız, çok önemli ve kritik bir tercihte daha bulunacak. 31 Mart günü sadece belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarların seçim günü olmayacak. İnanıyorum ki halkımız, son 23 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi desteklemekten yana tavır koyacaktır.”