FADILOĞLU: “EFENDİLİK YAPMADIK, MİLLETİMİZE HİZMETKÂR OLDUK”

FADILOĞLU, HER VATANDAŞLA SELAMLAŞTI, KARANFİL ARMAĞAN ETTİ

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Şu ana kadar yapmış olduğumuz hizmetlere en büyük destek, vatandaşlarımızdan geldi. İnşallah yarın yapılacak seçimlerde halkımızın desteğiyle kaldığımız yerden milletimize hizmet etmek adına yeniden bir vize istiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetkâr olmaya geldiğimizi söylerken, gerçekten efendilik yapmadık, milletimize hizmetkâr olduk. Bu dönemde de eğer vatandaşlarımız bize destek verirse daha güzel projelerle milletimizin emrinde olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

 

Türkiye, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gidecek. Yapılacak olan seçimler için Gaziantep’te oy kullanma saatleri, Yüksek Seçim Kurulu tarafından 07.00 ile 16.00 olarak belirlendi.

 

EN BÜYÜK DESTEK, VATANDAŞLARIMIZDAN GELDİ

Bugüne kadar verdikleri destekten ötürü vatandaşa teşekkür eden Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamayı yaptı:

 

“Hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Şu ana kadar yapmış olduğumuz hizmetlere en büyük destek, vatandaşlarımızdan geldi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gideceğiz. Bu seçimlerde de vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Allah’a şükür, bu 15 yıllık süreç içerisinde milletimize hizmet ederken, hep desteklerini yanımızda gördük ve şehrimizi, yaşanabilir kentler sıralamasında yukarılara taşımaya çalıştık. Bu faaliyetlerde bulunurken, mali disiplinden hiçbir zaman ödün vermedik. Türkiye’nin ender belediyelerinden bir tanesi olarak, borçsuz belediyelerden bir tanesi Şehitkamil Belediyesi oldu. Mali disiplin açısından Türkiye’de 1 numaralı belediye oldu. Evet; eğitime destek verdik, sanata destek verdik, kültüre destek verdik, spora destek verdik. Amacımız, Milli Takım kadrolarına sporcular yetiştirmekti. Çok şükür, bu attığımız adımlarla birlikte çocuklarımız şu anda Milli Takım kadrolarında görev alıyorlar. Bunun yanı sıra şehrimizde; üretim var, istihdam var, aş var, iş var. Bunun yanında sanat, kültür, bilime de yer verilmesi gerekirdi. Yapmış olduğumuz çalışmalarda sanatta, Türkiye'nin en iyi sanat galerilerinden bir tanesini Gaziantep'e inşaat ettik. Bunun yanı sıra en nitelikli tiyatro sahnesini, yine Şehitkamil’e inşa ettik. Çocuklarımız, denizi olmayan bu şehirde nasıl yüzme öğrenir diye dertlenirken, çok şükür dünya şampiyonu sporcu yetiştirdik. Bu işler, geceden sabaha olan işler değil. Bu işlerin arkasında geniş bir ekip var. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, milletimize hizmet etme aşkıyla bu projeleri hayata geçirdik. İnşallah yarın yapılacak seçimlerde halkımızın desteğiyle kaldığımız yerden milletimize hizmet etmek adına yeniden bir vize istiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetkâr olmaya geldiğimizi söylerken, gerçekten efendilik yapmadık, milletimize hizmetkâr olduk. Bugün hizmet verdiğimiz belediyede dahi, farklı bir ortam görüyorsunuz. Şaşalı binalar değil; sade, tek katlı, vatandaşlarımızın rahat erişebileceği bir mekanda milletimiz adına, burada milletimize hizmet üretiyoruz. Ben tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bu dönemde de eğer vatandaşlarımız bize destek verirse daha güzel projelerle milletimizin emrinde olacağımızı ifade ediyorum, saygılar sunuyorum.”