
FADILOĞLU: “KADIN; SABRIN, UMUDUN, SEVGİNİN, FEDAKARLIĞIN SEMBOLÜDÜR”
BAŞKAN FADILOĞLU’NUN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Asrın felaketi olan depremden etkilenen kadınlarımız başta olmak üzere sevgileri, emekleri ve özverileriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturan aileden başlayarak hayatımızın her alanında ve her anında var olan şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşlerinin şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Yüzyılın felaketi sayılan depremden etkilenen kadınlarımız başta olmak üzere sevgileri, emekleri ve özverileriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturan aileden başlayarak hayatımızın her alanında ve her anında var olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum. Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin harcını fedakarlık, emek, gayret ve mücadele ile yoğuran kadınlarımız, asrın felaketini yaşadığımız bu zor zamanlarda da bu toprakları bizlere vatan yapan ruhu yaşatmaya devam etmektedirler.
Kadın demek bereket demektir. Kadın; sabrın, umudun, sevginin, fedakarlığın sembolüdür. Kadınlara değer verilen toplumlarda hoşgörü vardır, barış vardır, huzur vardır. Kadın güçlüyse aile güçlüdür, toplum güçlüdür. Bu yüzden hayatımızın her alanında kadınlarımızın gücüne, vicdanına ve aklına ihtiyaç vardır. Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, toplumumuzun temel ve ortak sorumluluğudur. Kadınlarımız, toplumun yapısını güçlendiren ve temel taşlarını oluşturan, şekillendiren, huzurlu, mutlu ve sağlıklı aile birliğinin en önemli unsuru, sonsuz sevginin kaynağıdır.
Yaşadığımız deprem felaketinde yakınlarını kaybeden kadınlarımıza ve ailelerine sabırlar diliyorum. Yüzyılın felaketi sayılan depremden etkilenen kadınlarımız başta olmak üzere şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşlerinin şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN KÖKSALAN MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN BAĞBAŞI MAHALLESİ’NE ZİYARET
PANCARLI’DA YOLLAR YENİLENİYOR
ŞEHİTKAMİL’DE ZABITA EKİPLERİNDEN PAZAR YERLERİNDE SIKI DENETİM
ŞEHİTKAMİL YAZ SPOR AKADEMİSİNE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL’DEN ÖĞRENCİLERE DENİZ TATİLİ
AGRO PARK DOĞA ATÖLYESİ’NDE EĞİTİMLER BAŞLIYOR
ŞEHİTKAMİL’DEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
BAŞKAN YILMAZ, HİZMETTE SINIRLARI AŞTI