FADILOĞLU: “KİMSESİZE UMUT OLMANIN BAYRAMIDIR”

BAŞKAN FADILOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Başkan Fadıloğlu, “Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Kurban Bayramı; barışın, kardeşliğin, birliğin, yoksul ve kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

 

Akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Bu bayram da nasıl ki annemizi, babamızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacaksak aynı şekilde eşsiz fedakarlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların da mutlaka yanında olmalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

 

Sevgili hemşehrilerim, bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor. Sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum.

 

Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.”