FADILOĞLU: “MİLLETİMİZE, ARALIKSIZ HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

FADILOĞLU: “MİLLETİMİZE, ARALIKSIZ HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, oluşturdukları kriz masasında yürüttükleri koordineli çalışmayla ilçeye ulaştırılan yardımları ivedi bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Kadirşinas milletimiz, birbirine böyle bir günde yardım ediyor. Bugün, 6. gün. Tüm mesai arkadaşlarım işlerinin başındalar. Milletimize, aralıksız hizmet etmeye devam ediyoruz. Allah, tüm hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin” dedi.

 

Toplam 45 yardım TIR’ı teslim aldıklarını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 500 bin adet ürünün ellerine ulaştığının bilgisini paylaştı. Gıda, kişisel temizlik, giyim, barınma, ısıtıcı gibi yaklaşık 100 ürün çeşidi ellerine ulaştığını dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, belediye personelleri ile bu yardımları ihtiyaç duyulan bölgelere yönlendirdiklerini açıkladı.

 

ALLAH, TÜM HAYIRSEVERLERİMİZİN HAYRINI KABUL ETSİN

Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle tüm milletimizin başı sağ olsun. Dünyada eşi benzeri olmayan bir deprem ile karşı karşıya kaldık. Kadirşinas milletimiz, birbirine böyle bir günde yardım ediyor. Şu anda 45 TIR ile ilçemize gelen yardımları Şehitkamil Belediyesinin çalışanları elden ele gönülden gönülle taşımaya gayret gösteriyor. Allah, bir daha böyle günler yaşatmasın. Gelen yardımların içerisinde; gıda, kişisel temizlik, giyim, barınma, ısıtıcı gibi yaklaşık 100 ürün çeşidi var. Arkadaşlarımız bu ürünleri burada tasnif ediyorlar. İhtiyaç olan bölgelere parti parti gönderiyoruz. Direkt olarak bu yardımların gönderilmesi sıkıntıya neden oluyor. Her bir bölgenin ihtiyacı neyse ona göre yönlendiriyoruz. Aynı zamanda sıcak yemek ile de vatandaşımızın ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Ben, tüm milletimize teşekkür ediyorum. Buradaki çalışma arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum. Depremin olduğu andan itibaren çocuk çocuğunu güvenli bir noktaya bırakıp işlerinin başına geldiler. Bugün, 6. gün. Tüm mesai arkadaşlarım işlerinin başındalar. Biz de vardiya sistemini kurduk. Milletimize, aralıksız hizmet etmeye devam ediyoruz. Allah, tüm hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin. Allah, bir daha bizlere böyle günler yaşatmasın” ifadelerini kullandı.