FADILOĞLU: “MİLLETİMİZİN İRADESİNDEN DAHA BÜYÜK BİR İRADE TANIMIYORUM”

BAŞKAN FADILOĞLU, OYUNU EŞİYLE BİRLİKTE KULLANDI

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sandığa eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte giderek oy kullandı. Başkan Fadıloğlu, “Milletimizin iradesinden daha büyük bir irade tanımıyorum. Biz, milletimize hizmet etmek adına bu yola çıktık. Vatandaşlarımız ne derse o olacaktır. Sonuçların şimdiden vatanımıza, milletimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabah saatlerinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte Ahmet Erkul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gitti. Okul bahçesinde selamlaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra eşi Seval Fadıloğlu ile oyunu kullanmak için sıraya giren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sırası geldiğinde 1407 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

 

VATANDAŞLARIMIZ NE DERSE O OLACAKTIR

Oy kullanma işlemi sonrası konuşan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşlık vazifemizi yerine getirdik. Öncelikle demokratik bir ortam içerisinde bu seçimlerin sonuçlanmasını temenni ediyoruz. Milletimizin iradesinden daha büyük bir irade tanımıyorum. Vatandaşlarımız ne derse o olacaktır. Biz, milletimize hizmet etmek adına bu yola çıktık. Allah'ın izniyle şu ana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle milletimize faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte de eğer vatandaşlarımız olur verirlerse bir dönem daha devam edeceğiz. Tüm teşkilatımız, ekip arkadaşlarımızla birlikte milletimizin emrindeyiz. Seçim ortamında da gördük ki tüm oy kullanılacak yerlerde sandıklarda arkadaşlarımız görevinin başında. Ben bu konuda teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Bütün sandık kurulları düzenli bir şekilde oluşmuş. Hiçbir sıkıntı yoktur. İnşallah akşamüzeri ilk sonuçları almaya başlayacağız. Sonuçların şimdiden vatanımıza, milletimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta söylediğim gibi milletimizin iradesinden daha büyük bir irade tanımıyorum” ifadelerini kullandı.