FADILOĞLU: “MİLLETİN KAYNAĞI, MİLLETİN EVLADINA HİZMET EDİYOR”

FADILOĞLU İLE BOZGEYİK, ASFK’Yİ ZİYARET ETTİ

ÖZEL YETENEK SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİLER

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte ASKF Gaziantep Başkanı Abdülkadir Gözegir’i ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen özel yetenek sınavları hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilerle de bir araya geldiler.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile beraber Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Gaziantep Başkanı Abdülkadir Gözegir, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularla bir araya geldi. Amatör spor kulüplerine olan desteklerinin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sporcuların kendisine yönelttiği soruların tamamını da yanıtladı.

 

M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kurslarımızda; POMEM, PMYO, BESYO, SUEM ve Spor Liseleri Fiziki Yeterlilik Sınavı’na hazırlanan öğrencileri de Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ve Başkan Mehmet Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin akademik ve sportif gelişimini yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu'nun 3. döneminde Spor Bilimleri Fakülteleri ve Polis Meslek Yüksek Okulları Sınavı’na hazırlanan genç kursiyere yaklaşan sınav takvimi öncesinde başarılar diledi.

 

Fadıloğlu, Bozgeyik ile Yılmaz, daha sonra M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde antrenman yapan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U15 Futbol Takımı ve Asya Kadın Futbol Takımı sporcularıyla koyu bir sohbet gerçekleştirerek, teknik adamlardan faaliyetlerle ilgili bilgi aldılar. Başkan Fadıloğlu, spor akademilerinde yürüttükleri sporcu gelişim sistemiyle farklı branşlarda Milli Takım kadrolarına sporcular kazandırdıklarını, profesyonel spor kulüplerine sporcu transferleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

AMACIMIZ, GENÇLERİMİZİN DAHA İYİ ŞARTLARDA SPOR YAPABİLMELERİNİ SAĞLAMAK

ASKF ziyaretinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kurumlar arası iş birliği çerçevesinde bizim hiçbir zaman ayrımız gayrımız yok. Yapmış olduğumuz şu; milletin kaynağı, milletin evladına hizmet ediyor. Öncelikler sırasını belirlemekle doğru orantılı bu işler. Tabii bu iş benim iş değil, deyip bir kenara çekilebiliriz. Belediye olarak ama biz bu işleri yaparken de sağ olsun Spor Toto Teşkilat Başkanımızdan destek alarak bu işleri yaptık. Amacımız, gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmelerini sağlamak. Hakikaten tüm Türkiye’deki bu işlerin başında olan bir kardeşimizin bugün inşallah sizlerin desteğiyle parlamentoda olması, spor adına çok büyük değişikliklere imza atılması demektir. İnşallah biz Bünyamin kardeşimizi parlamentoya gönderdikten sonra daha sık onu buralarda göreceğiz ve daha fazla meselemizi hızlı bir şekilde çözeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

HEPİNİZİN DUASINI VE DESTEĞİNİ ARKAMIZDA İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, “Ben, kendimi şöyle tarif edeyim. Biz atadan, babadan Gaziantepliyiz. Bütün büyüklerimiz burada. Biz memleketimize hizmet etmek için başka bir birimde, başka bir kurumda Ankara’da bulunduk bugüne kadar. Bugünden sonra inşallah, Allah nasip ederse 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan’ın liderliğinde, onu tekrar Cumhurbaşkanı seçtirip, AK Parti olarak da daha güçlü bir şekilde iktidara devam edersek, artık milletvekili olarak sizlere hizmet etme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için hepinizin duasını ve desteğini arkamızda istiyoruz” sözlerini kullandı.

 

RIDVAN BAŞKANIMIZDAN İNANILMAZ DESTEKLER ALIYORUZ

ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

 

“Öncelikle ben, Bünyamin Bey’in özelinde bir şeyler söylemek istiyorum. O, bizim bir kardeşimiz, mahalle uşağımız, aynı zamanda o bir Antepli ve şu anda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevinden ayrılarak milletvekilliği için şu an aramızda. İnşallah önümüzdeki süreçte spor adına çok güzel şeyler yapmak üzere bizleri temsil edecek. Zaten sadece futbolda değil, sporun her branşında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı olmazsa inanın birçok tesisin yüzde 80’i yapılmaz. Mevcut faydalandığınız tesisler, işte şu an aramızda bulunan Bünyamin kardeşimizin talimatlarıyla yapılmakta ve çok güzel tesisler sporcularımızın emrine sunulmakta. Ben bu konuda Bünyemin Bey’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu da 4 tane futbol sahasını bizlerin emrine sundu. Gerçekten standartlara da uygun bir şekilde yapılmış durumdalar. Biz gerçekten Rıdvan Başkanımızdan inanılmaz destekler alıyoruz. Yanına gittiğimizde ve sizlerin adına bir şeyler talep ettiğimizde hiçbir zaman boş çevrilmiyoruz. Ben bu konuda da Başkanımıza vermiş olduğu her türlü desteğinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum.”