FADILOĞLU: “VATANDAŞIMIZIN, BİR KEZ DAHA DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

BAŞKAN FADILOĞLU, ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ DEVAM ETTİRİYOR

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugüne kadar halkımızın güçlü desteğiyle birçok önemli iş başardık. Vatandaşımızın, 31 Mart günü bir kez daha desteğine ihtiyacımız var. Halkımızın desteği olmadan, Şehitkamil’imizi daha ileriye taşımak mümkün olmayacaktır” dedi.

 

Belkıs Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Kutlu’yu evinde ziyaret ederek güne başlayan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Beylerbeyi Fıstıklık Taksi Durağı şoförlerini ziyaret etti. Fıstıklık Mahallesi esnafını ziyaret ederek güne devam eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sonrasında Alparslan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

ŞEHİTKAMİL’İMİZİN DENGELİ BİR ŞEKİLDE BÜYÜMESİNİ SAĞLIYORUZ

Üzerlerinde Şehitkamil’i daha yaşanabilir kılma sorumluluğu taşıdıklarını kaydeden Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Halkımıza hizmet etmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak ve yaşamlarını daha iyi bir hale getirmek için samimiyetle çaba gösteriyoruz. Dürüstlük, adalet, şeffaflık ve insanlık değerlerine bağlı kalarak, ilçemizin ortak menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Kamu kaynaklarını en doğru şekilde değerlendirmek ve Şehitkamil’imizi daha yaşanabilir kılmak, üzerimizdeki en önemli sorumluluktur. Şehitkamil’imize değer katan proje ve çalışmalarımız, ilçemizin yaşanabilirliğini her geçen gün artırıyor. Sadece bugünü değil, gelecek nesillerimizin de yaşam kalitesini düşünerek yürüttüğümüz proje ve çalışmalarımızla Şehitkamil’imizin dengeli bir şekilde büyümesini sağlıyoruz.”

 

DÜŞÜNCELERİNİ DİNLİYORUZ VE BİRLİKTE ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

“Her bir vatandaşımızın; fikri, önerisi ve desteği bizim için son derece değerlidir.” diyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

 

“Her fırsatta gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde, toplumumuzun farklı kesimleriyle bir araya geliyoruz. Şehrimizin gelişimi ve refahı için büyük adımlar atmaya devam ediyoruz. Şehrimizin geleceğini şekillendirmek için vatandaşımızla birlikte çalışıyor ve birlikte karar alıyoruz. Projelerimizi; vatandaşımızla birlikte değerlendiriyoruz, vatandaşımızın düşüncelerini dinliyoruz ve vatandaşımızla birlikte çözümler üretiyoruz. Bugüne kadar halkımızın güçlü desteğiyle birçok önemli iş başardık. Vatandaşımızın, 31 Mart günü bir kez daha desteğine ihtiyacımız var. Halkımızın desteği olmadan, Şehitkamil’imizi daha ileriye taşımak mümkün olmayacaktır.”