FADILOĞLU: "MİLLETİMİZ ASLA ESARET ALTINA ALINAMAYACAKTIR"
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.
Milletimiz asla esaret altına alınamayacaktır. 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin vatanını işgal eden şer güçlere karşı elde ettiği eşsiz bir zaferdir. Türk milleti, tarih boyunca esaret altında kalmayı reddeden özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna canını ve malını seve seve feda etmekten hiçbir zaman çekinmeyen bir millettir. Her türlü yokluğa rağmen el ele, omuz omuza vatan sevgisiyle birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelen Tük milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde büyük bir zafer kazanmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizeAllah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT EYYÜP UĞURLU’YA VEFA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE ZİYARET