FADILOĞLU, MUHTARLARLA GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

BELEDİYECİLİK EKİP İŞİDİR

                İlçe genelindeki sorunların tespiti ve çözümü konusunda farklı bir uygulama başlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçedeki muhtarlarla 10’ar kişilik guruplar halinde bir araya gelerek kalıcı çözümler ürettiklerini söyledi. Önceki gün, Karaoğlan, Çıksorut, Yeni Mahalle, 29 Ekim, Güzelyurt, Göllüce, Girne, Yaprak, Çakmak ve Selahattin Eyubi mahallesi muhtarlarıyla belediye encümen salonunda bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, “Belediyecilik bir ekip işidir ve muhtarlarımızda bu ekibin temel taşlarıdır” dedi.

ÇÖZÜM SURECİ HIZLANDIRILIYOR

                Geniş katılımlı toplantılarda muhtarların sorunları detaylı olarak anlatamadığını belirten Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: “Geniş katılımlı toplantılara karşı değilim. İlçe kaymakamımızın öncülüğünde bu doğrultudaki çalışmalarımız devam ediyor. Ancak bu toplantılarda muhtarlarımızın dile getirdiği sorunların detaylarını tam olarak irdeliyemiyoruz. Başlatmış olduğumuz uygulama ile gerek geniş katılımlı toplantılardaki konular ve gerekse diğer sorunları muhtarlarımızla küçük gruplar halinde toplanarak ele alıyoruz. Bu sayede sorunların takibi sağlanırken, çözüm sürecide hızlandırılmış oluyor.”

MUHTARLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

                Gaziantep Muhtarlar Dernek Başkanı Ökkeş Titiz ve Şehitkamil ilçesi muhtarları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na sorunları takipteki kararlığından dolayı teşekkür ettiler. Muhtarlar, Başkan Fadıloğlu’nun sadece geniş katılımlardaki toplantılarla yetinmemesini takdirle karşıladıklarını belirterek, “Başkan beyin bize zaman ayırıp sorunları detaylı dinlemesi hizmetlerin sürekliliğini de artırmaktadır. Bu sayede bizlerde vatandaşlara sorunların hangi aşamada olduğu konusunda ivedi olarak bilgi veriyoruz” şeklinde görüş belirttiler.