FADILOĞLU’NA MAHALLE SAKİNLERİNDEN YOĞUN İLGİ

FADILOĞLU, VATANDAŞLARIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

 

Mahalle ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Gençlik Buluşmaları” kapsamında; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ve AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

29 Ekim Mahallesi’nde ikamet eden Cumali Kurtoğlu ve Yeni Mahallesi’nde ikamet eden Hanifi Ekinci’nin evini ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, gençlerle ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret edilen adreslerde, talep ve sorunlar konuşuldu, çözüm üzerine istişareler yapıldı. Kendilerine yöneltilen her soruyu yanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, taleplerin karşılık bulması ve sorunların çözümü adına ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek talebinde bulundu.