FADILOĞLU; EĞİTİM İÇİN SEFERBERİZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


EĞİTİM SEFERBERLİĞİNDEKİ YERİMİZİ ALDIK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata’nın iadeyi ziyaretinde, eğitim alanında yaptıkları çalışmaları anlattı. Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın’ın da eşlik ettiği ziyarette okul arazisi ve mevcut okullarla işbirliği ve öğrencilere destek konusunda birçok çalışma yürüttüklerine kaydeden Başkan Fadıloğlu, “Öncelikle sayın valimizin bu ziyaretinde dolayı son derece mutlu olduğumuz belirtmek isterim. Sayın valimizin eğitim konusundaki hassasiyeti tüm kenti olduğu gibi, bizleri de heyecanlandırmış ve gelecek için umutlandırmıştır. Yerel yönetimiler olarak bizlerde bu çalışmalardaki yerimizi alarak, top yekûn bir eğitim seferberliği yapılmasına katkı sunmak amacındayız. Gaziantep’in ortak aklının gündeminde olan eğitimdeki sorunların zamanla çözüleceğini ve Gaziantep’in bu alanda layık olduğu yere geleceği konusundaki inancımız tamdır” diye konuştu.

VALİ ATA: SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Gaziantep Valisi Ata ise, eğitim alanında çabalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, koordineli bir şekilde eğitim çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.

Gaziantep’in eğitim alanındaki sorunlarını iyi etüt etmeye çalıştıklarını kaydeden Vali Ata, “Özellikle yerel yönetimlerin okul arazisi konusundaki gayretleri sevindirici. Tabi ki, eğitimi çok yönlü ele almak gerekir. Arazi olayın bir boyutu. Tüm boyutları göz önünde bulundurarak, bu alanda yapılacak çalışmaların sonuç vereceğini umut ediyorum” dedi.