FADILOĞLU, İFTAR ÖNCESİ YETİMLERİN VE YAŞLILARIN EVİNE KONUK OLDU

BAŞKAN FADILOĞLU, AİLELERİN SORUNLARINA ORTAK OLDU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar öncesinde yetim çocuklu annelerin ve yaşlıların evlerine misafir oldu. Başkan Fadıloğlu, ailelerin istek ve sıkıntıları dinledi, dertlerine ortak oldu.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve annelerine yönelik uygulanan ‘Merhamet Eli’ projesi ile yaşlı, hasta, yardıma muhtaç aileler yönelik uygulanan ‘Vefa Hizmeti’ projesinden yararlanan aileleri Ramazan Ayı’nda da yalnız bırakmıyor. Ramazan Ayı öncesinde olduğu gibi Ramazan Ayı’nda da aile ziyaretlerini sürdüren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 3 farklı ailenin evine konuk oldu.

 

Başkan Fadıloğlu, ilk olarak Çamlıtepe Mahallesi’nde ikamet ve yalnız yaşayan 80 yaşındaki Devlet Dalkılıç’ın evine misafir oldu. Devlet Dalkılıç’ın istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, Dalkılıç ile uzun süre sohbet etti. Fadıloğlu, daha sonra Beykent Mahallesi’nde ikamet eden ve 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Rabia Özbay’ın evine konuk oldu. Aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Fadıloğlu, son olarak yine Beykent Mahallesi’nde ikamet eden ve 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Derya Tuncer’i ziyaret etti. Burada da aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocuklara çeşitli armağanlar verdi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, Derya Tuncer’in istek ve taleplerini dinledi.

 

ALLAH; BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Rabia Özbay’ın evinde açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün Rabia kardeşimizi ve çocuklarını ziyarete geldik. Zaten normal şartlarda bizim Yetim Koordinasyon Merkezimizdeki ailelerimize belirli aralıklarla ev ziyaretlerimizi yapıyoruz. Allah, Rabia kardeşimizden razı olsun. 3 pırlanta gibi evlat, onların yetişmesi için hem annelik hem babalık yapıyor. Bizlerin de elleri her zaman onların üzerindedir. Allah, devletimize hiçbir zaman zeval vermesin. Milletin imkanları millete hizmet ediyor. Yetim Koordinasyon Merkezimizde, hanım kardeşlerimizin ihtiyaçlarını belirleme noktasında, onların eğitimleri noktasında her türlü faaliyetler yapılıyor. Bunun yanı sıra biz de imkan dahilinde, çocuklarımızla bir arada olabilmek adına hem çocuklarımızı değişik etkinliklere dahil etmek için hem de onlarla bu Ramazan gününü paylaşabilmek için bugün bir ziyarette bulunduk. Evlerini bize açtılar. Allah, kendilerinden razı olsun. Bu şekilde muhabbetimizi, dostluğumuzu arttırmak için bir aradayız. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

 

BAŞKANIMIZ BİZLERİ ZOR GÜNLERİMİZDE YALNIZ BIRAKMADI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rabia Özbay, “Sağ olsun Başkanımız bu mübarek Ramazan ayı içerisinde evimize misafir oldu. Bizi ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu oldum. Allah, kendisinden razı olsun. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın yaptığı her şeyden memnunuz. Başkanımız bizleri zor günlerimizde yalnız bırakmadı. Ben de Yetim Koordinasyon Merkezinde bir yıldan beridir destek alıyorum. Orada da hocalarımız sağ olsunlar bizlerle yakından ilgileniyorlar. Bizimle her konuda ilgileniyorlar, her türlü desteği veriyorlar. Orası bana gerçekten bir terapi gibi geliyor. Ben, Yetim Koordinasyon Merkezine gitmeden önce çok kötüydüm, oraya gittikten sonra ve hocalarımızla tanıştıktan sonra kendimi daha güçlü his etmeye başladım. Bu konuda çok memnunum. Başkanımızın bizler için açmış olduğu Yetim Koordinasyon Merkezinden dolayı da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.