FADILOĞLU; KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçedeki hizmet taleplerini yerinde görmek amacıyla haftalık ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberinde başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve icracı müdürleri de götüren Fadıloğlu, vatandaşların ilettiği sorunlara anında cevap vererek, ilgili müdürlüklere talimat veriyor. Başkan Fadıloğlu’nun bu hizmet anlayışı semt sakinleri ve muhtarlardan da büyük takdir topluyor.

 

Geçtiğimiz hafta Zeytinli mahallesini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, mahalle muhtarı ve semt sakinleriyle Zeytinli Mahallesi Sosyal tesisinde bir toplantı yaparak sorunlarını dinledi. Muhtarın ve vatandaşların ilettikleri sorunlara, belediye olarak nasıl bir çözüm üreteceklerini anlatan Fadıloğlu, vatandaşlardan da sorunları çözme konusunda işbirliği yapmalarını istedi.

Sorunların ancak katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile çözülebileceğini belirten Başkan Fadıloğlu, “Her söylemimizde, ‘ben yaptım oldu’ mantığına karşı olduğumuzu söyledik. Benimsediğimiz ve uygulamakta olduğumuz hizmet anlayışında ‘dinledik, araştırdık ve uyguladık” mantığı hâkimdir. Halkımız ihtiyaçlarını söyleyecek, istişare edeceğiz ve hiç kimseyi mağdur etmeden o sorunu çözeceğiz. Çünkü, bazı uygulamalar bir kesimi memnun ederken, diğer bir kesimi mağdur ediyor. Bu nedenle adaletli bir uygulama ile toplumun tüm kesimlerinin ortak memnuniyetini hedef alan çözümler üretiyoruz “ dedi.

 

Fadıloğlu, ilçe genelindeki semt gezilerine aralıksız devam ettiklerini ve ayrıca ilçede mağdur halde bulunan ailelere de ziyaretleri sürdürdüklerini de sözlerine ekledi