FADILOĞLU, MAAŞKUYU ESNAFINI ZİYARET ETTİ
MAAŞKUYU CADDESİ ESNAFININ SORUN, TALEP VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİLER
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Maaşkuyu Caddesi üzerinde hizmet veren esnafı ziyaret etti.
Esnafı her fırsatta ziyaret eden ve esnafla sürekli istişare halinde olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Maaşkuyu Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Ziyarete; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de eşlik etti.
Esnafın; görüşünü, taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtladı. Gördüğü yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her zaman ve her konuda esnafın destekçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hiçbir esnafın talebini geri çevirmedi. Başkan Fadıloğlu, yolda karşılaştığı vatandaşla sohbet etti, yaşlılar ve çocuklarla özel olarak ilgilendi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE TRAFİKTE FARKINDALIK PROGRAMI
ŞEHİTKAMİL’İN YÜZÜCÜLERİ MİLLİ TAKIM YOLUNDA
ŞEHİTKAMİL’DE OSMAN ÖZTUNÇ İLE UNUTULMAZ GECE
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRTINA MAĞDURLARINA 20 BİN TL’LİK DESTEK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN YERİNDE HASAR TESPİTİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN FIRTINA SEFERBERLİĞİ
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞUYOR