FADILOĞLU, MUHTARLAR İLE TOPLANTI YAPIYOR

MİLLETVEKİLİ MAZICIOĞLU’NDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Toplantıya katılan Milletvekili Halil MAZICIOGLU İlçe genelindeki sorunların tespiti ve çözümü konusunda farklı bir uygulama başlatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu na teşekkür ederek ilçedeki muhtarlarla 10’ar kişilik guruplar halinde bir araya gelerek kalıcı çözümler bulma yolunda önemli bir adım atmıştır, bu yolda bizimde desteğimiz tamdır dedi.

FADILOĞLU: ÇÖZÜM SURECİ HIZLANDIRILIYOR

Geniş katılımlı toplantılarda muhtarların sorunları detaylı olarak anlatamadığını belirten Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: “Geniş katılımlı toplantılara karşı değilim. İlçe kaymakamımızın öncülüğünde bu doğrultudaki çalışmalarımız devam ediyor. Ancak bu toplantılarda muhtarlarımızın dile getirdiği sorunların detaylarını tam olarak irdeleyemiyoruz. Başlatmış olduğumuz uygulama ile gerek geniş katılımlı toplantılardaki konular ve gerekse diğer sorunları muhtarlarımızla küçük gruplar halinde toplanarak ele alıyoruz. Bu sayede sorunların takibi sağlanırken, çözüm sürecide hızlandırılmış oluyor.”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki muhtarlarla sorunları tespit ederek, çözümleri anlatıyor. Geniş katılımlı toplantılardaki verimin düşüklüğüne dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, 10’ar kişilik gruplar halinde muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlar ve çözümler hakkında detaylı görüş alış-verişinde bulunarak, kalıcı çözümler ürettiklerini kaydetti. Toplantıya katılan, Mücahitler, Münihpaşa, Aydıntepe, Yeşilova, Dülükbaba, Nurtepe, Aydınbaba, Yunusemre, Göztepe, Kocatepe mahallesi muhtarlarıyla belediye encümen salonunda bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, “Belediyecilik bir ekip işidir ve muhtarlarımızda bu ekibin temel taşlarıdır” dedi.

MİLLETVEKİLİ MAZICIOĞLU’NDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

FADILOĞLU: ÇÖZÜM SURECİ HIZLANDIRILIYOR