FADILOĞLU: "RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUM"
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milletimize duyduğu sonsuz güven ve inançla başlattığı bağımsızlık mücadelesini zaferle sonuçlandırarak, tüm dünyaya milletimizin özgürlük ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın takdirine mazhar olmuş bir liderdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk; milletinden aldığı güçle emperyalist devletlere karşı var olma mücadelesinin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı olarak tarihe geçmiş büyük bir devlet adamıdır. Milletimiz; Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’imizin ve demokrasinin değerlerini her şartta korumak, bu düşüncelerini özümsemek, açtığı yolda ilerleyerek, gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba göstermeye devam edecektir. Bu; tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir.
Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiştir. İleri görüşlülüğü, eserleri, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ve evrensel düşünce yapısı, kendisini dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği dünyanın en güçlü devletleri arasına girme hedefi için hızlı adımlarla koşmaktadır.
Bu düşüncelerle vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.”
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE 2. TOPLU SÜNNET TÖRENİ İLE 200 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ
JAPON HEYETTEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE ET VE TAVUK DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 28 AYDA 186 BİN METREKARELİK 38 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN