_784.jpg)
FADILOĞLU: "RAHMET VE MİNNETLE YAD EDİYORUM"
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milletimize duyduğu sonsuz güven ve inançla başlattığı bağımsızlık mücadelesini zaferle sonuçlandırarak, tüm dünyaya milletimizin özgürlük ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın takdirine mazhar olmuş bir liderdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk; milletinden aldığı güçle emperyalist devletlere karşı var olma mücadelesinin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı olarak tarihe geçmiş büyük bir devlet adamıdır. Milletimiz; Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’imizin ve demokrasinin değerlerini her şartta korumak, bu düşüncelerini özümsemek, açtığı yolda ilerleyerek, gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba göstermeye devam edecektir. Bu; tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir.
Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiştir. İleri görüşlülüğü, eserleri, barışçı kimliği, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ve evrensel düşünce yapısı, kendisini dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği dünyanın en güçlü devletleri arasına girme hedefi için hızlı adımlarla koşmaktadır.
Bu düşüncelerle vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.”
Haberler
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ 42 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN OSMANGAZİ MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ'DAN, ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
HACIBABA’YA YENİ PARK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAKSİCİ ESNAFINA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI