FADILOĞLU; SORUNLARI YERİNDE GÖREREK ÇÖZECEĞİZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

        

        İlçenin değişim mahallelerinde gezilere başlayan Başkan Fadıloğlu, “7’den 70’e tüm kesimlerin ihtiyaçlarını tespit ederek, hizmetlerimizi bu taleplere göre şekillendiriyoruz” dedi.

            Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte semt gezilerine başladı. Önceki gün Şirinevler mahallesinde incelemede bulanan Başkan Fadıloğlu, vatandaşlara temizlik, ilaçlama, asfaltlama ve diğer hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Mahalledeki öğrenciler ve vatandaşlar, Fadıloğlu’na büyük ilgi gösterdi. Şirinevler Mahalle muhtarından da bilgi alan Fadıloğlu, mahalledeki sosyal donatı alanlarını inceleyerek, daire müdürlerine eksiklerin en kısa sürede giderilmesi için talimat verdi.

            Hizmetlerin zamanında ve doğru yere yapılması için halkın taleplerine hâkim olmalarını gerektiğine dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Amacımız, ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile ilçemize en doğru hizmetleri üretmektir. Her hafta ilçemizin bir mahallesinde ayrıntılı bir inceleme yaparak, eksikleri tespit ediyoruz.        Mahalle muhtarlarımız, mahalle sakinleri ve o semtin kanaat önderleriyle birlikte kalıcı çözümler üretmenin uğraşını veriyoruz. Önem arz eden konulardan başlayarak, halkımızın yaşamsal alandaki sorunlarını tek tek ortadan kaldırıyoruz” dedi.

            Şirinevler mahallesindeki gözlemlerine de değinen Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:” Şirinevler mahallesinde, özellikle orman alanındaki düzensizlik halkı rahatsız ediyor. Bu bölgede gerekli düzenlemeleri yaparak, yaşanabilir bir hale getireceğiz. Fen İşleri Müdürümüz, bu bölgenin modern bir mesire alanına dönüştürülmesi için çalışmalara başladı. Ayrıca mahallede bir cami ihtiyacı var. Vatandaşların bu ihtiyacını gidermeye çalışacağız. Mahallenin bazı yollarının asfaltlanması ve kaldırımların düzenlenmesi konusunda da Fen İşleri müdürlüğümüz çalışma yapacaktır. Mahallemizide düzenli ilaçlama yapıldığını ve çöplerin zamanında alındığını vatandaşlardan öğrendik. Vatandaşların diğer rutin hizmetlerden memnun olması ise bizleri mutlu etmiştir.”

            Fadıloğlu, semt gezilerini aralıksız olarak sürdüreceklerini ve tüm kesimlerin görüşlerini alarak ortak akılla hizmete devam edeceklerini de sözlerine ekledi.