FADILOĞLU: TEMİZLİK BİLİNCİNİ ARTIRIYORUZ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

FATİH MAHALLESİNDE GENEL TEMİZLİK YAPILDI

    Her hafta farklı bir mahallede genel temizlik yapan Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallesinde idi. 30 kişilik ekip ve 5 araçla mahalleyi karış karış temizleyen ekipler, boş arazilerdeki atıkları da topladılar. Çalışmaları izleyen Fatih mahallesi muhtarı ve sakinleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve temizlik ekiplerine teşekkür ettiler.

    Yapılan etkili temizlik çalışmalarının son derece yerinde olduğuna dikkat çeken mahalleli, “Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra genel temizlik yapılmasını yararlı buluyoruz. Ayrıca konteynır eksiği olan bölgelerdeki sorunlarda giderildi. Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

FADILOĞLU, ÇEVRE KONUSUNDA UYARDI

    Fatih Mahallesindeki çalışmaları yerinde takip eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, çevre temizliği kadar korunmasının da son derece önemli olduğunu kaydetti.

Temizlik hizmetinin belediyenin en asil görevlerinden olduğuna dikkat çeken Fadıloğlu, “Genel temizlik hizmetlerinin kalıcı olması için, vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Temiz bir çevrede sağlıklı bir şekilde yaşamak için çevremizi koruyalım” dedi.

    Başkan Fadıloğlu, her hafta farklı mahallelerde devam eden temizlik çalışmalarının pediyodik olarak devam ettiğini, ayrıca yen mahalle olan bölgelerede düzenli olarak temizlik hizmeti verildiğine de sözlerine ekledi