FADILOĞLU, YAŞAM BOYU SPOR FAALİYETLERİNE KATILDI

BAŞKAN FADILOĞLU; SPORCULARA EŞLİK ETTİ, TENİS MAÇI YAPTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahimli Spor Merkezi’ndeki ‘Yaşam Boyu Spor’ temasıyla sürdürülen sportif faaliyetlerin yanı sıra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen müsabakalara katılan sporcuları ziyaret etti. Spor etkinliklerine eşlik eden Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak ana branşlarda mümkün olduğu kadar spora destek olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen geleneksel spor etkinlikleri farklı branşında düzenlenen müsabakalar ve şenliklerle hız kesmeden devam ediyor. İbrahimli Spor Merkezi’nde düzenlenen Kulüpler Arası 3x3 Basketbol Gençlik Kupası’na katılan sporculara yönelik yaptığı ziyaretin ardından tesisin müdavimi usta masa tenisçilerle bir maç yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşam boyu spor faaliyetlerine katılan üyeler ve sporcu velileriyle sohbet gerçekleştirdi. Temel Cimnastik ve Geleneksel Çocuk Oyunları Spor Akademisi’nde gerçekleştirilen temel eğitim faaliyetleriyle ilgili eğitmenlerden bilgiler alan Başkan Fadıloğlu, geleceğin şampiyonlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

TÜRKİYE’DE STANDARTLARA UYGUN TEK 3X3 SAHASINDA OYNUYORUZ

Etkinlikte konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak ana branşlarda mümkün olduğu kadar spora destek olmaya gayret gösteriyoruz. Kulüpler Arası 3x3 Basketbol Gençlik Kupası ile ilgili olarak, bu faaliyete de farklı bir boyut getirdik. Şu an bildiğim kadarıyla Gaziantep’te ve Türkiye’de standartlara uygun tek 3x3 sahasında oynuyoruz. Tabii bu başlangıç ile birlikte inşallah bu sahalarımıza yenilerini de eklememiz gerekiyor. Bu konuda destek veren tüm yöneticilerimize, federasyon temsilcimize, hakemlerimize teşekkür ediyorum. Ben bu vesileyle tüm katılımcılara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.