FADILOĞLU; YETİMLERİ, YAŞLILARI VE HASTALARI YALNIZ BIRAKMIYOR

BAŞKAN FADILOĞLU, 5 HANENİN MİSAFİRİ OLDU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı’nın başladığı günden bu güne iftar öncesi aile ziyaretlerini aralıksız sürdürdü. Başkan Fadıloğlu, ziyaret ettiği evlerin yakınındaki esnaf ve mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

 

Ramazan Ayı geleneğini bu sene de devam ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iftar saati öncesinde aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı aile ziyaretlerinin yanı sıra ziyaret ettiği evlerin bulunduğu mahallelerin sakinleri ve esnafıyla da sohbet etti. Başkan Fadıloğlu, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Atakent Mahallesi’nde 5 ailenin evine konuk oldu. İlk ziyaretini 53 yaşındaki kalp, tansiyon, astım ve şeker hastası Ömer Seçkin’in evine yapan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra 4 yetim çocuk annesi Güner Yıldırım’ın, 3 yetim çocuk annesi Ayşe Koca’nın ve 4 yetim çocuk annesi Fatime Unat’ın misafiri oldu. Başkan Fadıloğlu, son ziyaretini ise 1 yıl önce eşini kaybeden 79 yaşındaki Fadile Bostan’ın evine yaptı.

 

AİLEMİZE BİZİ MİSAFİR ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Güner Yıldırım’ın evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bugün, Güner Hanım’ı ziyarete geldik. Allah, düzenlerini bozmasın. 4 evladına hem annelik hem de babalık yapıyor. İki yavrumuz okula gidiyor. Onların başarısı için uğraşıyor. Yavrularımız, şimdiden güzel hedefler koymuş. İnşallah o hedeflerine ulaşırlar. Vatana, millete hayırlı evlat olurlar. Bizlerin de ebeveyn olarak istediği bizden sonra çocuklarımızın memlekete faydalı insan olmasıdır. Annemiz de evlatlarımızı yetiştirmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Ben, ailemize bizi misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Allah, her zaman bu zamanlara sağlıkla çıkmayı nasip etsin. Ramazan Ayı’nın bereketi, tüm İslam aleminin üzerine olsun” ifadelerini kullandı.

 

HER ZAMAN ARKAMDALAR, HER ZAMAN YANIMDALAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güner Yıldırım, “Yetim Koordinasyon Merkezine 6 yıldır kayıtlıyım. Çok memnunum. Her zaman arkamdalar, her zaman yanımdalar. Her türlü etkinliklere katılıyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ziyaretten çok memnun olduk” şeklinde konuştu.