FADILOĞLU ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Başkan Fadıloğlu; “Anneler günü; anneliğin, ne olduğunu anımsatan bir gündür dünyaya. Hayatını bizimle paylaşan, ilklerimizde hep yanımızda olan, hayallerimizi şekillendiren, sevgisini tevazusuyla birleştiren ve tüm bunları hiçbir karşılı beklemeden yapan annelerimizin, bir güne sığamayacak kadar büyük fedakârlıklarıdır. Onları anlatmakta, biliyorum ki hiçbir cümle yeterli olmayacaktır” diye konuştu.

Şehitkamil belediye başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Şehitkamil Belediyesi olarak bizler de, annelerimiz için güzel bir merkez oluşturduk. Bedri İncetahtacı Sosyal Tesisi Anne Merkezi’nde annelerimiz, günlük yaşamın rutin işlerinden kurtularak, istedikleri hobileri yapabilecek, çeşitli konularda eğitim alacak ve çevreyle sıcak bir iletişim ortamı kurabilecekler. Bu yıl, böyle bir merkezi annelerimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler gününü bir kez daha kutluyor ve iyi ki varsınız diyorum” dedi.