FADILOĞLU GÖNÜLLÜLERLE TEŞEKKÜR YEMEĞİNDE BULUŞTU

GÖNÜLLLER TEŞEKKÜR BELGELERİNİ FADILOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI

 

İçlerinde öğretmenden doktora, ev hanımından öğrenciye ve birçok meslek grubuna bağlı 70’in üzerinde gönüllünün performansıyla sergilenen Kurtuluş Düğünü etkinliği sonrasında Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restorantta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun verdiği teşekkür yemeğinde bir araya gelen gönüller teşekkür belgelerini Başkan Fadıloğlu’nun elinden aldı. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Halkoyunları Topluluğu üyelerinin ve Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen yemek kursiyerlerin ve öğrencilerin söylediği Gaziantep Türküleriyle renkli anların yaşanmasına sahne oldu.

BAŞARILI PROJELER DEVAM EDECEK

Teşekkür yemeği esnasında Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu üyelerine ve Etüt eğitim merkezi öğrencilerine seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Halkoyunları topluluğumuz gerek yarışmalarda elde ettiği başarılar gerek gösteri ve şenliklerde ortaya koyduğu performansla her zaman göğsümüzü kabartmışlardır. Gaziantep’in halkoyunlarının halk kültürünün tanıtılmasına ve gelecek nesillere başarıyla anlatılmasına büyük katkı sağlamıştır” dedi.

Fadıloğlu “ Kurtuluş düğünü etkinliğinin amacına uygun bir koreografiyle sahnelendiğini kurtuluş esnasında yaşanılanların halkoyunları motifleri ile sahneye başarıyla aktarıldığını önümüzdeki dönemlerde bu ve buna benzer projelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.