FADILOĞLU İLE DURAN, İFTAR ÖNCESİ ATALAR SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ
MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİLER
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte iftar öncesi Atalar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldiler.
Ramazan Ayı dolayısıyla her gün farklı bir mahallede iftar öncesi ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son ziyaretini Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte depremden en fazla etkilenen Atalar Mahallesi’ne yaptılar. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Kaymakam Abdül Kadir Duran, depremzedelerin her türlü maddi ve manevi ihtiyacını karşılamak için gece-gündüz çalıştıklarını dile getirdiler.
Özellikle çocuklarla özel olarak ilgilenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran, iftarı da Atalar Mahallesi’nde açtılar. Bölgede görev yapan askeri personel ile çadırda iftar açan Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Duran, Atalar Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi de aldılar.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT EYYÜP UĞURLU’YA VEFA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
YILMAZ: “ŞEHİTKAMİL’E DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMNİYET MÜDÜRLERİNE ZİYARET
AGRO PARK BİNLERCE ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN GÖRKEMLİ 29 EKİM KUTLAMASI
DÜLÜK’TE TARİH, SANAT VE MODA İLE BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE, KULAÇLAR CUMHURİYET İÇİN ATILDI