FADILOĞLU İLE KALAYLI, YAŞLILARI VE ANNELERİ UNUTMADI
Koronavirüs salgını dolayısıyla risk gurubunda bulunan 65 yaş üstü kişiler, yaklaşık 2 ay sonra dışarı çıktı. Güneşli havanın tadını çıkaran 65 yaş üzeri kişiler, vakitlerini yeşilin, suyun ve oksijenin bol olduğu parklarda geçirdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ile birlikte parklardaki 65 yaş üzeri vatandaşlar ve onlara refakat eden yakınlarıyla vakit geçirdi. Ziyaretlere, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler de katıldı. 65 yaş üzeri kişilerle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Kaymakam Ömer Kalaylı, onlara moral verecek konuşmalar yaptılar. En kısa sürede yaşanan sıkıntılı günlerin geride kalacağını anlatan Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Kalaylı, kurallara en doğru biçimde uyan 65 yaş üzeri kişilere teşekkür ettiler.
Gezi sırasında karşılaştıkları kadınların Anneler Günü’nü tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, talep eden kişilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden 65 yaş üzeri kişiler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı’ya ilgileri dolayısıyla teşekkür ettiler.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE 2. TOPLU SÜNNET TÖRENİ İLE 200 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ
JAPON HEYETTEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE ET VE TAVUK DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 28 AYDA 186 BİN METREKARELİK 38 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN