FADILOĞLU,İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   

Başkan Fadıloğlu, müteahhitlerle bir araya geldiği değerlendirme toplantısında, sorunları dinledi ve tek tek çözüm önerilerini anlattı.

    Mahalle ve Köy ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını dinleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunarak istişare toplantıları düzenliyor. Önceki gün, başkan yardımcıları Murat Özgüler ve Abdülcabbar Özkara ile birlikte İnşaat Müteahhitleri Derneğini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, yaklaşık 100 kişilik grupla yaptığı istişare toplantısında sorunları dinledi ve çözüm önerilerini anlattı.

BAŞKAN KÖKSÜZLER SORUNLARI ANLATTI
    İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin salonunda yapılan istişare toplantısının açılış konuşmasını İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Rıdvan Köksüzer yaptı. Köksüzler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na sorunlara duyarlı olması ve ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Müteahhitleri karşılaştıkları genel sorunları anlatan Başkan Köksüzler, “Bizler yasal çerçevede bazı kolaylıklar istiyoruz. Sorunlarımızı Belediye başkanımıza ziyaretimizde iletmiştik. Sayın başkanın sorunlara ne denli duyarlı olduğunu bu ziyaretlerinde görmüş olduk.Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“HERKESE AYNI YAKINLIKTAYIZ”
    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, ilçenin doğru ve düzgün şehirleşmesi için yerel yönetimlerle ilgili sivil toplum örgütlerinin sağlam bir işbirliği kurması gerektiğine inandıklarını belirterek, iletilen sorunları mazeret üretmeden yasal çerçevede çözmeye çalışacaklarını vurguladı.
Belediye olarak hedeflerinin, zorluk değil, kolaylık sağlamak olduğuna dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Burada hem belediye ve hem de bir müteahhit gözüyle olaya bakabilirsek sorunları sağlıklı çözebiliriz. İstişare toplantılarının amacı ve hedefi de budur zaten. Bu nedenle sizlerin sorunlarını kendi sorunlarımız bilerek, boş vaat vermeden iç dolu projelerle inşaat sektöründeki sorunlara çözüm üretiyoruz” dedi.

    Başkan Fadıloğlu, konuşmaların ardından salonda bulunan müteahhitlerin sorularını tek tek yanıtladı ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.