FADILOĞLUN'DAN ARABAN'A ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu, AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu ile birlikte Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’i ziyaret etti. Ninesi vefat eden Mehmet Özdemir'e taziye ziyaretinde bulunan Fadıloğlu, Fevzi Çakmak Mahallesi Besni Caddesi üzerindeki çok amaçlı sosyal tesisi gezdi. Başkan Fadıloğlu, Araban’a yaptırdığı ilçenin çok amaçlı ilk sosyal tesisindeki inşaat çalışmalarını yerinde görüp incelemede bulunurken, esnaf ve vatandaşlar da başkana sevgi gösterisinde bulunarak, ilçenin ilk çok amaçlı sosyal tesisini yaptırdığı için teşekkür ettiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Araban, Gaziantep’ten bir parçamızdır. Araban ilçemizi seviyoruz. Araban ilçemizde bir sosyal tesis olmadığı için ilçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan sosyal tesis yaptırma kararı alıp Araban’ın ilk çok amaçlı sosyal tesisini yaptırıyoruz. Araban’a yaptırdığımız ilçenin ilk çok amaçlı sosyal tesisinin inşaatı tamamlandığında da Başkan Özdemir'den tesisin isminin Şehitkamil Sosyal Tesisi olarak konulmasını isteyeceğim" dedi.

AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdoğan ile Halil Mazıcıoğlu da, Başkan Fadıloğlu’na ilçenin ilk sosyal tesisinin yapılması çalışması başlattığı ve ilçeye böyle bir tesis yardımı yaptığı için teşekkür edip Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e ve Arabanlılara da hayırlı olsun dediler.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de, "Geçmiş dönemlerde Araban Belediyesi astronomik rakamlarda borçlandırılarak ilçeye hiç belediye hizmeti verilmemiş olarak belediyeyi devraldığım 29 Mart yerel seçimlerinden beri ilçeye kıt imkanlar içerisinde hizmet vermeye çalışıyorum. Şehitkamil Belediyesi ile Araban Belediyesi olarak kardeş belediye olmamız nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan bir sosyal tesis talebim oldu. Sağolsun, Sayın Başkanım Rıdvan Fadıloğlu da benim bu talebimi kırmayarak ilçemizin ilk çok amaçlı sosyal tesisini, Belediyemize ait Fevzi Çakmak Mahallesi Besni Caddesindeki 600 metrekarelik boş arsamıza yaptırılmak üzere iki katlı ihale bedeli 237 bin TL olan çok amaçlı sosyal tesisimizin temelini attık. İlçemizi ilk çok amaçlı sosyal tesisine kavuşturmak için verdiği tüm destek ve yardımlar için Sayın Başkanım Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve tüm Arabanlı vatandaşlarımız adına teşekkür ederim" diye konuştu.