FADILOĞLUN'DAN YEŞİL SİYAHLI EKİBE MORAL YEMEĞİ

ZORLU MARATON ÖNCESİ TEK YÜREK OLDULAR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yeşil - siyahlı kramponlar onuruna verdiği yemekte bir araya gelen  Şehitkamil Belediyespor Kulübünün yönetici, idareci, antrenör ve sporcuları keyifli geçen yemeğin ardından birlik, beraberlik  ve başarı mesajları verdiler. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldız; “Değerli Belediye başkanımız sağ olsunlar her alanda olduğu gibi bu zorlu maraton öncesinde de bizleri yalnız bırakmayarak bu güzel ve keyifle geçen yemekte bizleri misafir etti. Ben şahsım yönetim kurulum ve takımımız da görev yapan tüm fertler adına kedisine sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Allah’ın izni ile önümüzde ki hafta içerisinde oynayacağımız  Elazığ Yurtbaşı Belediyespor maçı ile lige start vereceğiz. İyi bir hazırlık süreci geçirdik gerek teknik heyetimiz gerek futbolcularımız her anlamda lige hazır. Lige güçlü bir motivasyonla  ve güzel bir galibiyetle  başlamak” istiyoruz dedi.

ASIL AMACIMIZ FAİR PLAY RUHUNUNA SAHİP KALİTELİ FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK

Yemek esnasında futbolcularla sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Sportif Arenada başarı elbette ki önemlidir. Ancak bizim başarı kriterimiz maçlar ve lig sonunda elde edilen sonuçlardan öte futbolcularımızın fair play ruhuna sahip usta bir ayak olmasıdır. Faaliyet gösterilen tüm branşlarda hedefimiz gerçek sporcu kriterlerine uyan bireyler yetiştirmek. Bir kolej havasında gerçekleştirilen çalışmalar sonunda yeşil – siyahlı kulüpten inşallah Gaziantep ve Türk Sporuna birçok yetenek ve yıldız kazandırılacağız” dedi.