FARKLI PROJELERİN ADRESİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


MÖP KUMBARALARI ÇOK BEĞENİLDİ

Temizlik alanında bir çok farklı çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediyesi ana arterler başta olmak üzere ilçenin birçok yerine koyduğu MÖP
 kumbaraları vatandaşlar tarafından çok beğeniliyor. Daha önce görünümü ile görüntü kirliliği yaratan ve hijyen açısından halkın sağlığını tehdit eden klasik çöp konteynırlarının yerine kapaklı, plastik ve geri dönüşümü sağlanan konteynırları caddelere yerleştiren Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdi ise MÖP kumbaralarını caddelere yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

TEMİZ BİR GELECEK İÇİN HERKESİN DUYARLI OLMASI LAZIM

Şehitkamil Belediyesinin temizlik konusunda çok hassas bir belediye olduğunu ve çok başarılı çalışmalara imza atıldığını dile getiren vatandaşlar; “Belediyemiz temizlik konusunda çok güzel işler yapıyorlar. Caddelere konulan bu kumbaralar sayesinde doğaya daha az zarar verirken hem de geri dönüşümünü sağlamış olacağız. Güzel bir düşünce. Yalnız her işi belediyemizden beklemek olmaz. Elimizden geldiği kadar yediğimizi içtiğimizin çöplerini çöp konteynırlarına atmamız lazım. Bu tür projelerinden dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.