FUTBOL'UN GELECEĞİ ŞEHİTKAMİL'DE HAYAT BULUYOR

ŞEHİTKAMİL’DE YEŞEREN UMUTLAR

Futbol, basketbol, yüzme, halkoyunları ve satranç branşlarında 4000’e aşkın sporcuya eğitim veren Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okullarında, eğitim gören çocuk ve genç yaştaki sporcular aldıkları eğitimden oldukça memnun. Profesyonelliğe giden yolda alt yapının en önemli temel taşlarından biri olan spor okullarında tecrübeli eğitmenlerden aldıkları bilgilerle kendilerini geliştiren geleceğin şampiyonları Şehitkamil’de geleceğe umutlu bakıyor.

VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yaz Spor Okullarında açılan tüm branşlarda yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “ Geleceğin başarılı sporcularını tespit edip,  nitelikli bir eğitim görmelerini sağladığımız, yaz spor okullarında kısa bir sürede tüm kontenjanlarımız dolu. Şu anda 5 branşta 4000’nin üzerinde sporcumuz eğitim görüyor. Ben spora olan ilgili ve duyarlılıklarından dolayı sporcularımıza ve özellikle onları spora yönlendiren, teşvik eden sporcu velilerimize teşekkür etmek istiyorum” dedi.