FUTBOL ALT YAPISINDA AKADEMİK EĞİTİM ŞEHİTKAMİL'İ ZİRVEYE TAŞIDI

FUTBOL EĞİTİMİNİN HER AŞAMASINDA GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Şehitkamil Belediyesi Gazikent İlçe Stadyumu ve Şehitkamil Belediyesi Selahattin Eyubi Semt Sahasında çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyespor Kulübü futbol alt yapı takımları 2014 -2015 sezonunda saha içi ve saha dışı performanslarıyla adeta göz dolduruyor. Farklı kategorilerde yeşil çimler üzerinde birçok maçta farklı skorla mutlu ayrılan yeşil –siyahlı kramponların hedefi ise il şampiyonluğu yaşayıp Gaziantep’i Türkiye Şampiyonasında temsil edebilmek. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Futbol Alt Yapı Koordinatörü Necmi Karaoğlan, futbol alt yapı takımlarının son durumlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sezon başında yeni bir yapılanma ile yola çıktığımız alt yapı liglerinde oldukça iyi bir gidişatımız söz konusu, her kategorideki futbolcumuz için gelecek yıllarda hedeflediği bir üst kategori takımımız mevcut buda ister istemez sporcularımızın ileriyi daha net görmelerine neden oluyor. Şu anda mücadele ettiğimiz kategorilerde lideriz yada liderlik mücadelesi veriyoruz. Alt yapı hocalarımızın çok büyük bir bölümü akademik kariyere sahip ve işlerini severek yapıyorlar, antrenörlerimiz ve sporcularımız arasında sevgi ve saygıya dayalı oluşan güçlü bir bağ var, bu durumda başarıya daha kolay ulaşmamıza neden oluyor ümit ediyorum ki 2014 -2015 sezonunu tüm kategorilerde planladığımız yerlerde tamamlarız” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ FUTBOL AKADEMESİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR

Faaliyete geçtiği günden bu güne kadar binlerce sporcuyu futbolla buluşturan Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Spor Okulunda faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan 6 farklı kategoride şampiyonluk mücadelesi veren takımlara teknik ve taktik anlamda antrenman yapabilme fırsatı veren futbol akademisinde bir yanda da özelikle alt yaş kategorilerinde spor okulu formatında eğitimler vererek çocuk ve genç yaştaki sporcu öğrencilerin daha sağlıklı gelişmelerine imkan sağlıyor. Birçok yarı profesyonel, amatör ve okul sporları müsabakalarına da ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Spor Okulunun kapıları 365 gün boyunca kapanmıyor.