FUTBOL TURNUVASI KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Şehitkamil Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği 1. Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası kura çekimi 24 kurum temsilcisinin katılıyla gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Yardımcıları Abdülcabbar Özkara, Fasih Ceylan, ASKF Başkanı Cuma Reyhan, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Kömürcü, İl Hakem Komitesi Başkanı Yusuf Emre ve Futbol İl Temsilcisi Vakıf Demir’den oluşan tertip komitesi ve tahkim kurulu takımlarının gruplarını ve maç saatlerini kura ile belirlediler.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kamu kurumlarındaki personellere spor yapma imkanı sağlamak için bu turnuvayı düzenlediklerini söyledi. Bu turnuva sayesinde kurumlar arası diyaloğlarında artacağına dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Turnuvanın amacına uygun bir şekilde tamamlanmasını diliyorum. Gelecek yıl daha geniş kapsamlı bir organizasyonla bu turnuvamızı geleneksel hale getireceğiz. Tüm kurumlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Tertip Komitesi Başkanı Cuma Güzel ise, maçların 4’erli 6 grup halinde yapılacağını belirterek, “Grup maçları tek devreli lig usulüyle, çeyrek final sonrasının ele usulüyle oynanacaktır. Eşitliklerde ise takımların kendi arasında oynadığı maçlar ve genel averaj hesabı yapılacaktır. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

KURA ÇEKİMİ SONRASI GRUPLAR ŞÖYLE OLUŞTU;

A GRUBU: