
FUTBOL TURNUVASINDA MUHTEŞEM FİNAL
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, turnuvanın ödül töreninde organizasyonun düzenlenmesine katkıda bulunan paydaş kurum temsilcilerine ve turnuvanın final müsabakasını yöneten hakemlere teşekkür plaketi takdim etti. Uzun maratonun ardından dereceye girmenin sevincini yaşayan takımlara ise kupa, madalya ve sportif malzeme ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
BARIŞ, DOSTLUK VE KARDEŞLİK
Ödül töreninde katılımcılara hitap eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, turnuvanın kazanımının barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu vurguladı. Turnuvayı geleneksel hale getireceklerini kaydeden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:
“Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bu dönemde, turnuva süresi boyunca dostça mücadele eden tüm katılımcı ekiplerimizi gönülden kutluyorum. Bu turnuvanın kazanımı; barış, dostluk ve kardeşlik oldu. İnşallah, bundan sonraki süreçte de imkanlarımızın el verdiği ölçüde bu organizasyonu geleneksel hale getireceğiz. 6 farklı mahalle sahamızda start alan ve uzun bir sürecin ardından bugün finalini yaptığımız turnuvaya katılan tüm takımlarımız, bizim günlümüzde birer şampiyondur. Organizasyonun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bu sahada futbolun tüm güzelliklerine şahit olduk. Tribünlerdeki büyük coşku, yeşil sahadaki güzel futbolla birleşti. Final müsabakasının ardından şampiyonluk kupasını mahallesine götüren Dülük Mahallemizin futbol takımını başarılarından ötürü ayrıca tebrik ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmeleri adına bundan sonraki süreçte de sportif organizasyonlara olan desteğimizi sürdüreceğiz.”
Yapılan konuşmanın ardından ödül töreni gerçekleştirildi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Haberler
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN ÖMÜR GÜLER’E MORAL ZİYARETİ
BAŞKAN FADILOĞLU, DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
ŞSM’DEKİ, DÖNEM SONU SERGİSİ AÇILDI
ŞSM ÖĞRENCİLERİ, DOĞAYI RESMETTİ
MECLİS ÜYELERİ, D.T. ŞEHİTKAMİL SAHNESİ’Nİ İNCELEDİ
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA YÜZBİNLER ALLEBENLİ
FADILOĞLU, GENÇLERLE BİRLİKTE PEDALLADI
FADILOĞLU: “AMACIMIZ; HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ, OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDEN GERİ KALMASIN”
FADILOĞLU’NDAN, SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ
FADILOĞLU: “AMACIMIZ, DAHA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE'DE YAŞAYABİLMESİNİ SAĞLAMAK”