GAP OSCARLARI SAHİPLERİNİ BULDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BİRÇOK ALANDA BAŞARILI İSİMLERE ÖDÜL VERİLDİ

Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen törenle yılın bakanı, kaymakamı, belediye başkanı, rektörü, yatırımcısı, sanatçısı, şairi, yazarı, tv programı gibi alanlarında en başarılı isimlere ödülleri verildi. Bu yıl 9.'su düzenlenen GAP Oscarları'nda 30 isme plaket verildi.


ÖDÜLÜ TÜM EKİBİM ADINA ALIYORUM

Göreve geldiği günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlamında Gaziantep ve Şehitkamil İlçesinde büyük projelere imza atan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yılın Başkanı ödülüne layık görüldü. Başkan Fadıloğlu ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Belediyelerin artık rutin görevlerin dışına çıkması gerekiyordu. Belediye olarak yol su asfalt gibi hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmesi gerekiyordu. Göreve geldiğimiz günden itibaren her sene Mart ayında ve Ekim ayında ne kadar arazi olursa onları ağaçlandıracağımızı taahhüt etmiştik. Ve biz bu projeyi okul çağındaki öğrenciler vasıtasıyla yapıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bunun yanında yine Gaziantep’te yapılmış olan 309 hektar alanın içerisinde doğal hayat ve doğal enerji kapsamı çerçevesinde solar enerji ile enerji üretip kullanmaya devam ediyoruz. Sosyal Belediyecilik anlamında yapılması gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Bu verilen ödülü ekibim adına alıyorum. Tüm Belediye çalışanlarım adına alıyorum. Bizi bu ödüle layık görenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin açılış konuşmasını yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, bu kadar önemli ve kapsamlı bir organizasyonu GAP bölgesinde gerçekleştirmeyi bölgenin imajı açısından da son derece önemsediklerini söyledi. Kıymaz, ödül törenine katılan herkese teşekkür etti. Yapılan açılış konuşmalarının ardından 9. GAP Oscarları sahiplerine dağıtıldı.